Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Târg de Mărțișor @ Hash Bar

16 February, 2020, 12:00 pm - 6:00 pm

Ne pregatim de o noua intalnire cu voi. Noua ne plac martisoarele cu pisici pictate asa ca v-am pregatit multe. Artisti diferiti, modele si culori nenumarate, recunostinta noastra fara masura. Flori si dulciuri ca asa e primavara. Catei in vizita ca nu se poate altfel. Cafea si limonada de la Hash Bar fix cum ne place. Si poate prindem si o zi cu soare. Noi va asteptam cu tot dragul si nu ne-ati dezamagit niciodata asa ca incercam sa avem si mai multe din ceea ce am vazut ca apreciati. Impreuna facem multi catei si pisici fericiti. Mai avem cateva calendare, avem noile fise de 3,5%, avem pliante informative despre cum sa ne deveniti foster, cum sa ajutati la sterilizarea comunitatilor de pisici fara stapan, despre importanta microcipului si mai suntem si noi sa impartasim din experienta.
Ne vedem Duminica, 16 februarie, la HASH Bar in Hasdeu 43A cu multe martisoare si cu speranta de o primavara buna pentru noi toti si animalele noastre.
*fondurile stranse ne sprijina in continuare activitatea, sunt fonduri de care avem mare nevoie sa putem continua tratamentele cateilor si pisicilor internati, sa putem salva, steriliza si da in adoptie, sa ne putem continua campaniile educationale in scoli si gradinite si sa schimbam in bine viata atator suflete.

Details

Date:
16 February, 2020
Time:
12:00 pm - 6:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/613848146114413/

Locație

HASH Bar
Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu Nr 43A
Cluj-Napoca, 400371 Romania
+ Google Map
Share This