Teatru: Coada @ TiMAF | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Teatru: Coada @ TiMAF

20 October, 2018, 7:00 pm - 8:30 pm

Sâmbătă, 20 octombrie, TiMAF aduce pe scena Casei de Cultură a Studenților din Cluj – Napoca, spectacolul ,,Coada”, o comedie absurdă regizată de Iarina Demian.

Scrisă de Israel Horovitz, unul dintre dramaturgii teatrului american contemporan, piesa propune o dezbatere dramatică despre o lume în derivă, lipsită de repere, care caută să se agaţe de o himeră – locul întâi. Cinci oameni, cinci poveşti de viaţă, ratări individuale, vulnerabilităţi şi o coadă la care se aşază învinşii vieţii, unde nu se întâmplă nimic, deşi se întâmplă totul.

“Coada”, este un proiect independent al Teatrului “Bulandra”, și promite un spectacol atractiv despre iluzii, orgolii și ratări individuale într-o interpretare deosebită.

Alături de Tudor Chirilă şi Radu Gheorghe, spectacolul-concept regizat de Iarina Demian îi reuneşte pe scenă, în partituri de excepţie, glisând între comedie şi dramă, pe actorii Nicodim Ungureanu/Cristi Creţu, Ion Grosu şi Irina Ungureanu/Mariana Dănescu.

Proiect susținut de Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.
Preț bilete: 50/40/35 în funcție de locul în sală.
Biletele sunt disponibile aici.

Detalii

Dată:
20 October, 2018
Program:
7:00 pm - 8:30 pm
Eveniment Category:
Tag:
,
RSVP
https://www.facebook.com/events/2247747512124271/

Locație

Casa de Cultură a Studenţilor
Piaţa Lucian Blaga 1-3
Cluj-Napoca, 400003 Romania
+ Google Map
Phone:
0264598024

Organizator

TiMAF

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.