Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Tenis demo | Team Romania vs. Team World

15 Iunie, 5:30 pm - 10:00 pm

Detalii

Data:
15 Iunie
Interval orar:
5:30 pm - 10:00 pm
Events Category:
Tag-uri:
,
RSVP:
https://www.facebook.com/events/380143212471094/

Organizator

SportsFestival

Locație

Sala Polivalentă Cluj-Napoca
Strada Uzinei Electrice
Cluj-Napoca,
+ Google Map
Telefon:
0264 483 160
Site:
polivalentacluj.ro
Tenis demo | Team Romania vs. Team World

Al doilea demonstrativ din cadrul Sports Festival aduce nume mari ale tenisului la Cluj: Goran Ivanišević, frații Bryan, Andrei Pavel, Florin Mergea, Adrian Ungur.

Cea mai bună pereche din istoria tenisului de dublu masculin, lideri mondiali la dublu timp de 10 ani, cu 116 titluri ATP în palmares și 6 Grand Slam-uri, frații Bryan, se întâlnesc în teren la Cluj cu Florin Mergea, Andrei Pavel, Adrian Ungur, trei dintre cei mai buni jucători de tenis din România. Un alt model al tenisului mondial prezent la demonstrativ, croatul Goran Ivanišević, a urcat până pe locul 2 în clasamentul ATP, are un Grand Slam și 22 de trofee în palmares. Sala Polivalentă din Cluj va găzdui în 15 iunie întâlnirea dintre cele două echipe, Team Romania și Team World, iar organizatorii promit și alți invitați surpriză în cadrul showului de tenis.

Formatul demonstrativului Team Romania vs. Team World cuprinde meciuri la simplu și dublu:
Pavel vs Ivanišević
Pavel & Ungur vs Ivanišević & Bryan
Bob & Mike Bryan vs Pavel & Mergea

Bilete pentru demonstrativul de tenis din 15 iunie s-au pus în vânzare pe sportsfestival.com, 1.500 de bilete vor fi disponibile în regim de early bird, cu prețuri de 35 lei, 50 lei, 120 de lei.

În cadrul SportsFestival ai șansa să participi la peste 20 de competiții sportive sau să înveți regulile unui joc nou. De asemenea, poți viziona meciuri din Campionatul Mondial de Fotbal sau să întâlnești legende și campioni mondiali. Înainte de a da startul distracției, trebuie să ai brățara de festival, pe care o poți solicita voluntarilor cu tricoul I help. You play. Apoi, tot ce îți rămâne de făcut este să cauți pe hartă sportul pe care vrei să îl practici și să te bucuri de joc, gratuit pe baza brățării.

Dacă dorești să îți cumperi produse, mâncare sau băutură, ai nevoie de un card special, de festival. Pentru a reuși să efectuezi plăți, urmărește cei 5 pași:

1. Caută căsuțele semnalizate BT cash point.
2. Alimentează-ți cardul de festival.
3. Casierii mobili te pot ajuta cu cardurile preîncărcate. Îi poți recunoaște după tricourile galbene, cu mesajul Exchange cash here.
4. Folosește cardul pentru toate plățile din festival.
5. Recuperează-ți banii rămași pe card până luni, 18 iunie, ora 18, de la Help Desk (Cluj Arena).

Mai jos, poți consulta harta festivalului:

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz