D&D DM Workshop

TGH D&D DM Workshop @ The Guild Hall

TGH D&D DM Workshop @ The Guild Hall

Învață să fii Dungeon Master de Dungeons & Dragons, cel mai cunoscut joc de roleplay din lume.

Ce este acest eveniment?

O serie de workshop-uri în care vei învăța să fii Dungeon Master pentru jocul Dungeons & Dragons, de la Dungeon Master-ii noștri experimentați. Cafea, apă, ceai și ciocolată caldă incluse în preț.

IMPORTANT

– Avem un numar limitat de locuri. Asigură-te că îți rezervi locul la workshop contactându-ne pe Facebook, email sau făcându-ne o vizită.
– Acest workshop este în limba engleză, așadar, cunoașterea limbii engleze este necesară.

Ai jucat Dungeons & Dragons și vrei să faci pasul următor să fii TU Dungeon Master-ul? Atunci acesta e workshop-ul perfect pentru tine!

DM-ii noștri experimentați te vor învăța tot ce trebuie să știi, de la cum să îți construiești povestea, la NPCs, unelte folositoare și cum să faci ca encounterele tale să îi captiveze pe jucători.
Workshop-ul va fi împărțit în 3 întâlniri, fiecare de aproximativ 3-4 ore. După ce acesta se va finaliza, îl vom repeta – așa că, chiar dacă pierzi una din întâlniri, poți veni la ea într-o dată viitoare.
Calendarul workshop-ului:

Session 3: Cum să faci o campanie [18 septembrie]
Class 1: Sesiunea zero/Contracte sociale/House rules
Class 2: Focusul și structura campaniei/Custom rules
Class 3: Timpul dintre sesiuni/Timpi morți/Cum să te ajute playerii
Class 4: Masa rotundă/Q&A/Băuturi

Sună interesant? Atunci lasă-ne un mesaj pe Facebook sau haide în magazin și înscrie-te – visul tău de a fii DM e doar la un pas distanță!

Pentru a participa la acest eveniment, va trebui să cumperi o intrare de zi sau să ai un abonament The Guild Hall. Mai multe informații despre prețuri, aici.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This