The date

the date. Cluj – înapoi la C.R.E.I.C. 26.06.2021

the date. Cluj – înapoi la C.R.E.I.C. 26.06.2021

the date. revine la Cluj Napoca pe 26.06.2021
Ne era dor de Cluj! Ne era dor de voi!
Revenim pe 26.06.2021 in locatia in care ne-am simtit cel mai bine din Cluj, CREIC.
Incepem pe zi la 17:00 si terminam la miezul noptii.
Accesul in eveniment se face pe baza de rezervare in avans.

Locație: CREIC – Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative – Str. Valea Chintăului nr. 1, Cluj-Napoca
■ DJ : Vali Barbulescu & Adrian Eftimie
Masa de 6 persoane 490 RON – Acces Normal include:
6 bilete de acces / 1 sapca the date. / 1 sticla de vin sau spumant
Masa de 6 persoane 990 RON – Acces VIP include:
6 bilete de acces / 2 sepci the date. / Pachet bauturi alcoolice la alegere: 3 sticle de spumant sau vin sau 1 sticla de Vodka Russian Standard sau 1 sticla de Whiskey Grant’s, sau 1 sticla de Rom Sailor Jerry sau 1 sticla de Gin Larios + 4 soft drinks.
Masa de 6 persoane 1490 RON – Acces ULTRA VIP include:
6 bilete de acces / 6 sepci the date. / Pachet bauturi alcoolice la alegere: 1 sticla de sampanie MOET + la alegere 3 sticle de (spumant sau vin) sau 1 sticla de Vodka Beluga sau 1 sticla de Whiskey Glenfiddich 12, sau 1 sticla de Rom Sailor Jerry sau 1 sticla de Gin Hendrick’s+ 4 soft drinks.

■ Bilete single early bird costa 80 RON. Acestea sunt disponibile intr-un numar limitat. La intrare costul unui bilet este de 125 RON, include un cocktail in valoare de 25 RON si este disponibil doar daca mai exista locuri.
■ Accesul minorilor este strict interzis.
Accesul in eveniment se va face cu ajutorul unei firme de paza specializata care își rezervă dreptul de a-si selecta clientela.

* INFORMAȚII IMPORTANTE (Covid 19) :
Accesul la eveniment este permis doar în următoarele scenarii :
1. Persoanelor care dețin dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
2. Persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării;
3. Persoanelor care au un test RT-PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore;
4. Persoanelor care au un test rapid antigen nu mai vechi de 24 de ore.
Documentele se prezintă în format electronic sau printat împreună cu cartea de identitate la intrarea în locație.
Pentru persoanele ce nu se regăsesc în unul din scenariile de mai sus, am pregătit un punct de testare, la intrarea în locație. Se vor folosi teste non-invazive, prelevate din salivă. Preț preferențial – 45 RON.

GDPR/Disclaimer
Prin participare la evenimentele organizate de Date Events SRL, va informam ca vor exista profesioniști in locatie care vor efectua fotografii si video-uri in cadrul evenimentelor. Astfel, acestia te vor putea suprinde fie in prim-plan, fie in plan secundar (fundal). Aceste elemente vor fi folosite de catre “iamthedate” si partenerii noștrii pentru a promova evenimentele viitoare si pentru a arata utilizatorilor experienta reala in cadrul evenimentelor de până acum.
Pentru aceasta, ne bazam in prelucrarea datelor cu caracter personal pe interesul nostru legitim de a oferi clienților si potențialilor clienți la care ne dorim sa ajungem, o imagine clară asupra modului in care decidem sa organizăm evenimentele pentru a sti la ce sa se aștepte atunci cand iau decizia de a participa. De asemenea, considerăm ca interesul nostru legitim primează întrucât te poti astepta in mod rezonabil ca la un asemenea eveniment sa fi fotografiat/filmat, dat fiind natura acestuia si faptul ca in locatie vor fi prezenti profesionisti din domeniul foto-video care vor fi usor de recunoscut.
Am putea sa folosim si imagini de tip stock pentru promovarea evenimentelor viitoare, insa consideram ca nimic nu poate inlocui sentimental real pe care il au oamenii la petrecerile si evenimentele noastre, ceea ce ne ajuta in castigarea increderii eventualilor utilizatori viitori, prin oferirea unei imagini reale a atmosferei.

Materialele foto-video din cadrul evenimentelor vor fi partajate pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram, LinkedIn etc.), precum si pe site-ul www.iamthedate.ro si eventual al partenerilor noștri din cadrul evenimentelor.
Dacă nu esti de acord cu o asemenea prelucrare, cu parere de rau te informăm ca nu vei putea participa la evenimentele noastre, întrucât tehnica digitală disponibilă în prezent si eventualele metode folosite pentru a blura respectivele imagini (anonimiza) sunt disproporționate ca eforturi.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE