The Different Class Live @ Hardward Pub

The Different Class Live @ Hardward Pub

Sambata 6 aprilie HARDWARD PUB va invita, in premiera, la un concert aparte cu THE DIFFERENT CLASS, urmat de un After Party marca ‘Rock pe pâine’ cu Robert !!!

The Different Class experimenteaza cu fuziuni de riff-uri explozive si sonoritati cinematice, imbracate în culorile instinctelor primare. Muzica lor apare din nevoia de conectare, dezinhibare si iesire din pasivitate. Întotdeauna vor să ajungă fata in fata cu oamenii care rezonează cu ei iar impreuna cu acestia patrund in cele mai obscure zone ale mintii si deschid toate sertarele.

Trupa s-a înființat în 2013, având la activ numeroase concerte și un album. Prima jumătate a anului 2018 a însemnat pentru TDC producția și lansarea EP-ului Allow, format din cinci single-uri (Heat, Lust, Pride, Trust și Allow) și începutul colaborării cu producătorul muzical Sași Vuscan.

Piesele de pe noul EP al trupei au apărut la o distanță de câte o lună între ele și au fost lansate în cadrul emisiunii „Îmi place să LogOut cu Bogdan Șerban” dar s-au făcut auzite și la alte posturi de radio precum Radio România Actualități, Tananana, Radio Seven și alte radiouri locale sau online. Allow-EP se poate asculta și cumpăra prin intermediul tuturor platformelor online (Bandcamp, Spotify, Itunes, Deezer etc.)

În continuare TDC a integrat în live mai multe piese noi în limba română ce vor putea fi auzite în concerte.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This