Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

The Drift – Jamsession a la Cluj

14 December, 2017, 9:00 pm - 15 December, 2017, 2:00 am

Proiectul Diversitate / Cercul Întreg / Adam’S Studio / Spațiu Music-Pub prezinta:
THE DRIFT
“Drift”-ul este un eveniment muzical-social organizat de patru ani în Cluj-Napoca cu scopul creării unui context de expresie liberă, un jamsession de alchimie jucăușă a comunității folosind muzica, dansul și cuvântul – un soi de strângere la horă, contemporan.
Ne strângem pentru a contribui împreună prin procesul muzical la arta de a crea un acord şi o vibraţie comună.
Cântăm cu viaţă, cu sinceritate, şi atenţie, cu instrumente africane şi braziliene, electronice, aduse de noi, și invităm pe fiecare să-și aducă propriul instrument și propria poveste.

Regulile jocului sunt:
– Atenția
– Respectul: față de muzică, starea momentului și față de participanți,
– colaborare/comunicare: cu fiecare dintre cei care îşi aduc energia prin glas, dans, instrumente într-un moment dat al cântării

Vă invităm să ne aducem aminte de ce cântăm şi dansăm încă de când există omenirea.
—–
Cercul Întreg este un proiect dedicat educaţiei alternative, axându-se prioritar pe latura expresivă a individului. Credem în unicitatea fiecărei poveşti de viaţă, încurajăm autocunoaşterea şi vizăm o dezvoltare armonioasă a individului şi comunităţii. Aceste aspecte se oglindesc în fiecare moment în care lumea se adună şi cântă împreună.
—–
Otilia Adam a studiat la Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca, secţia Design textil. În perioada masterului pasiunea ei a fost la baza brandului Textile Things by Otilia Adam, produsele de bază sunt papioanele lucrate manual, plus o mare diversitate de produse din textile precum: genţi, accesorii şi produse de design.
Adam’S Studio reprezintă un design unic al produselor din pâsla realizate manual. Broderiile aplicate sunt cu motive tradiționale românesti. Acestea oferă produselor un stil autentic și modern.
—–
Proiectul Diversitate urmareste dezvoltarea unui cadru artistic profesionist in care artistii locali sa fie sprijiniti si promovati si doreste sa participe activ la transformarea Clujului in polul cultural alternativ al Romaniei, locul in care diversitatea si fuziunea social-culturala este apreciata, dezvoltata, incurajata si sprijinita.

Detalii

Start:
14 December, 2017, 9:00 pm
End:
15 December, 2017, 2:00 am
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/1873055702711131

Locație

Spațiu Music-Pub
Piata Unirii 21
Cluj-Napoca,400113Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.