The Hope Generation

The Hope Generation

Ştim că ei sunt viitorul. Ştim că ce învaţă ei astăzi, va crea societatea de mâine.
Haideţi să creştem generaţia mai bună!
Vă invităm în data de 22 Septembrie 2018 la un eveniment marca Beard Brothers organizat pentru copii şi părinţi.
Ne vom distra împreună făurind lucruri minunate în cadrul atelierelor de creaţie pentru copii şi vom învăţa să devenim oameni mai buni dăruind.

Am pregătit pentru voi cele mai diverse ateliere, de la design & creaţie păpuşi de teatru, la pictură pe sticlă, ceramică şi produse din materiale reciclabile sau activităţi de dezvoltare prin joacă. Nu există pericol de plictiseală nici pentru părinţi, deoarece vor putea participa la diverse ateliere, printre care amintim cursuri de yoga, cursuri de prim ajutor, creaţie terarium, automachiaj, sau vor putea pur şi simplu să se relaxeze la un pahar de vorba în zona food & drinks.

The Hope Generation este un eveniment caritabil organizat de Beard Brothers în colaborare cu Mondevents, ce are drept scop orientarea copiilor spre activităţi de educaţie informală şi acţiuni sociale. Toate fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi folosite în campania „Wheels for life”, care îşi propune achiziţionarea unei ambulanţe de tip C pentru serviciul SMURD Cluj

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This