The INNER – Mapping inside

The INNER – Mapping inside

✨ The first 𝘭𝘦𝘢𝘳𝘯𝘪𝘯𝘨 & 𝘱𝘳𝘢𝘤𝘵𝘪𝘤𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵 in Romania dedicated to wellbeing and mental health. ✨

𝐓𝐡𝐞 𝐈𝐍𝐍𝐄𝐑 – 𝐌𝐚𝐩𝐩𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐧𝐬𝐢𝐝𝐞 este primul eveniment de învățare și practică din România, dedicat stării de bine și sănătății corp-minte-suflet. Vezi programul mai jos ⬇️
Scopul evenimentului este să ofere participanților o experiență completă, cuprinzând 10 conferințe cu peste 12 speakeri, 30 de ateliere practice și 4 concerte de muzică meditativă.
În fiecare zi de eveniment prima parte a zilei este dedicată învățării și vei putea participa la conferințe susținute de speakeri internaționali și autori de bestseller-uri, iar cea de a doua parte a zilei o dedicăm practicii și ascultării. În fiecare zi, după ora 15:00 vei putea să alegi dacă vrei să participi la workshop-uri sau să iei parte la pannel-uri de discuții sau conferințe.
Seara este dedicată muzicii unde veți avea parte de o experiență unică la concertele cu muzică sacrală.
Ziua de duminică este pentru 𝐜𝐞𝐥𝐞𝐛𝐫𝐚𝐫𝐞, celebrării împreună a experiențelor acumulate în cele trei zile de eveniment. Vom avea parte de brunch, ceremonii, concerte și momente de bucurie petrecute împreună.
*conferințele susținute în limba engleză vor avea traducere în limba română pentru doritori
**atelierele la care nu veți putea participa și care au posibilitatea de a fi înregistrate audio sau video vor fi disponibile online exclusiv pentru participanții cu abonament full-ticket (4 zile), până la finalul anului 2021, pentru a testa și/sau continua practicile și în intimitatea casei.

✨ Ia-ți acum bilet și bucură-te de întreaga experiență: www.theinner.ro
✨ Get your full pass ticket now and be part of this awakening journey

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This