Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

The Lighthouse | Avanpremiera Cinemateca TIFF

28 November, 2019, 8:00 pm - 11:00 pm

Robert Eggers, cineastul vizionar care a creat capodopera horror “The Witch”, revine în 2019 cu povestea hipnotică și halucinantă a doi bărbați izolați pe o insulă îndepărtată și misterioasă din New England, în anul 1890.

Ephraim Wislow (intrepretat de Robert Pattinson) este trimis pe insula izolată pentru a face câteva reparații la farul păzit de bătrânul și ciudatul Thomas Wake (Willem Dafoe). În prima zi de muncă, Wislow descoperă o mica figurină reprezentând o sirenă, pe care o ascunde în haina sa. Începe să aibă viziuni cu tentacule ce cuprind farul, cioturi de copaci plutind în apă și imagini îndepărtate ale unei sirene. Pe măsură ce săptămînile trec, relația dintre cei devine tot mai ciudată și mai tensionată, la fel și viziunile și întâmplările de pe insula.

Lansat la cea mai recentă ediție a Festivalului de Film de la Cannes, “The Lighthouse” a primit cele mai elogioase critici, mai ales pentru spectaculoasa sa producție. Deși nu a avut un budget generos și a fost filmat în condiții extreme, filmul are un impact imediat asupra spectatorilor ce vor scăpa cu greu de imaginile puternice create de regizor.

Detalii

Dată:
28 November, 2019
Program:
8:00 pm - 11:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/404161530471695/

Organizator

Cinemateca TIFF

Locație

Cinema Victoria
Bulevardul Eroilor 51
Cluj-Napoca,400129Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.