The New Brandocracy - workshop cu Anca Rarău | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

The New Brandocracy – workshop cu Anca Rarău

19 May, 2018, 12:00 pm - 6:00 pm

Anca Rarău are o experiență de peste 20 de ani în marketing strategic și operațional, customer experience, employer branding, research, PR și poziționare de brand. Înainte de a intra în consultanță, a deținut poziții de management în două dintre băncile de top din România – director marketing și comunicare la Banca Transilvania (9 ani) și director marketing la BCR (5 ani), coordonând și lansând în piață branduri și proiecte de anvengură națională. De-a lungul carierei, a câștigat, împreună cu echipele pe care le-a condus, numeroase premii pentru eficiența campaniilor de marketing (Effie Awards), dar și pentru proiecte de Public Relations și Corporate Social Responsability.
Anca a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul UBB, are un master la ASE București și un Executive MBA la CNAM Paris.

“Vom discuta despre puterea brandului, despre rolul fiecărui pilon al său, despre cum gândim strategic și cum poziționăm în piață un brand de produs sau o companie. Pe parcursul workshop-ului vom trece prin etapele construcției unei comunicări coerente, vom vorbi despre evaluarea campaniilor și despre rezultate.
Tot în cadrul acestui workshop vom afla cum integrăm diferitele componente ale funcțiunii de marketing, cum evaluăm performanțele brandului și unde pot interveni tacticile de guerrilla marketing. De la terminologii, până la aspecte tactice și scrierea brief-ului pentru agențiile de creație, toate aspectele practice ale activității de marketing vor fi trecute în revistă.

De asemenea, vom vorbi despre care este rolul liderilor și al culturii organizaționale în construcția unui brand puternic.”

Agenda:

1. Cum se schimbă paradigma puterii brandului
2. Poziționare
3. Tactici de marketing & guerrilla marketing
4. Cum construim și ce importanță au campaniile integrate
5. Employer branding

Rezervă-ți acum un loc Early Bird: https://bit.ly/2GqpHHb

Detalii

Dată:
19 May, 2018
Program:
12:00 pm - 6:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/430595484020630

Locație

Cluj Hub
Ferdinand 22-26 (Magazin Central et. 3)
Cluj-Napoca,ClujRomania
+ Google Map

Organizator

Cluj Hub

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.