#TheWorldStandsWithUkraine: GAIA - expoziție caritabilă

#TheWorldStandsWithUkraine: GAIA – expoziție caritabilă

#TheWorldStandsWithUkraine: GAIA – expoziție caritabilă

#TheWorldStandsWithUkraine 🌍
𝐆𝐚𝐢𝐚 aduce o rază de speranță în vremuri agitate. Instalația albastră revine la Cluj, de data acesta pentru a susține o cauză umanitară. Spectaculoasa lucrare care “înfățișează” Pământul va fi expusă timp de două zile, în 26-27 martie, în Grădina Botanică din oraș.

Instalația va putea fi admirată îndeaproape în schimbul unei donații minime recomandate de 10 RON. Banii strânși vor fi donați către Asociația O Masă Caldă, ajutând astfel la susținerea centrului de refugiați aflați în tranzit în Gara CFR Cluj-Napoca ✨

Fiecare donație făcută de către clujeni va reprezenta un real sprijin pentru cei aflați în nevoie, în această perioadă dificilă. În plus, cetățenii ucraineni vor avea parte de acces gratuit, în speranța că le vom putea aduce măcar câteva momente de bucurie.

Donațiile se vor putea face doar în zona special marcată și amenajată cu expoziția GAIA. Accesul în Grădina Botanică se face doar cu achitarea biletului de intrare, bani care revin Grădinii Botanice. Detalii despre prețurile biletelor sunt disponibile pe gradinabotanica.ubbcluj.ro/pret-bilete

Le mulțumim tuturor partenerilor care au ales să susțină pro bono acest proiect:

– Grădinii Botanice și UBB care ne pun la dispoziție Grădina fără costuri suplimentare
– CEC BANK care ne pune la dispoziție POS-uri pentru a putea aduna donații cu cardul
– UNIQA Asigurări – parteneri de asigurare a evenimentului
– Luke Jerram nu percepe fee-uri pentru expoziție
– DAY EIGHT și TALO, foto & video gratuit
– Daisler Print House, printuri cu titlu gratuit
– ATP Motors pentru sprijin logistic
– Mateco, care ne pun la dispoziție un echipament cu titlu gratuit
– Outdoor 4 U – montaj
– Centrul de Cultură Urbană

________________________________
🌳 Grădina Botanică reprezintă cea mai spectaculoasă oază de verdeață din oraș. Cu o istorie de peste 100 de ani, aceasta se întinde pe o suprafață de 14 hectare și oferă vizitatorilor șansa de a admira mii de specii de plante de pe întreg globul pământesc. Iar acum curioșii se vor putea (re)conecta aici, într-un mod cu totul special, cu inedita instalație care a făcut deja înconjurul lumii.
Lucrarea artistului Luke Jerram reprezintă o reproducere detaliată și spectaculoasă a planetei Pământ, după imagini NASA. Cu un diametru de 7 metri, și o scară de 1 la 1,8 milioane, astfel că fiecărui centimetru de pe suprafața ei îi corespund 18 kilometri din suprafața Terrei, Gaia ne invită spre un simț al responsabilității și reconectării.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This