Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

This is where we draw the line | FDP10

27 October, 2019, 8:00 pm - 10:00 pm

În acest spectacol, întâlnirea publicului devine literalmente o rețea în spațiul scenic, în care conexiuni din corzi crează și modifică în mod constant diferite constelații spațiale.

Performerii Karin Pauer și Arttu Palmio oferă instrucțiuni care duc la asamblarea și dezasamblarea de segmente, legături, delimitări și structuri.
Pornind de la desenele conceptuale alb-negru ale artistului vizual Aldo Giannotti și de la propunerile sale dramaturgice, în combinație cu peisajele sonore ambientale ale lui Paolo Monti, publicul este provocat să se compună într-o comunitate în care fiecare element constitutiv este interconectat cu celelalte și autonomia absolută nu poate exista.

Spectacolul este primul dintr-o serie de lucrări colaborative dintre artistul vizual Aldo Giannotti și coregrafa Karin Pauer. Alături de Paolo Monti și proiectul său de sunet ambiental ‘the star pillow’ și de performerul Arttu Palmio, aceștia cercetează structuri sociale prin intermediul unei estetici minimaliste și a negocierii empatice.

performeri: Arttu Palmio, Karin Pauer
concept vizual: Aldo Giannotti
sunet: Paolo Monti
coregrafie: Karin Pauer, Aldo Giannotti

Trailer

Spectacolul va fi urmat de o discuție cu artiștii.

________________________
🎟️ Bilete 🎟️

Bilet întreg: 25 lei
Bilet cu preț redus: 15 lei – valabil pentru pentru elevi, studenți și pensionari

➡️Online de aici

➡️Din rețeua www.eventbook.ro: de la casieriile Eventbook din incinta Cinema Florin Piersic și Librăria Humanitas (Str. Universității nr. 4).

➡️Achiziționarea biletelor de la locația spectacolului se face cu cel mult o oră înainte de începerea evenimentului și doar în limita locurilor disponibile.

Details

Date:
27 October, 2019
Time:
8:00 pm - 10:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/2512791028956201/

Locație

Fabrica de Pensule
Henri Barbusse 59-61
Cluj-Napoca, 400616 Romania
+ Google Map

Organizator

Fabrica de Pensule

Evenimente viitoare

Share This