This One is For You @ Syndicate Bar

This One is For You @ Syndicate Bar

This one is for you, evenimentul care adună gașca s-a întors!

Ne-am dat seama că a trecut ceva timp de când am ieșit cu gașca. Știți cum e, ajungi acasă obosit după o zi grea la muncă și nu mai ai chef să faci nimic, mai ales să te îmbraci și să ieși în oraș. Dar știm cu toții că e important din când în când să ne facem timp pentru noi și pentru cei dragi. Să-i tragem de mână și să zicem simplu: hai să mergem la o bere.

Noi ne-am imaginat că suntem un fel de: coffeehouse Central Perk, doar că servim alcool. Disclaimer: pentru cine nu știe despre ce cafenea vorbim, nici n-are rost să vă bateți capul să citiți mai departe :D. Așa că vă invităm pe voi, gașca din Friends să vă bucurați de o seară între prieteni, în fața unui cocktail fancy despre care Joey probabil o să facă tot felul de glume.

Evenimentul l-am numit „This one is for you” pentru că pe formularul de înregistrare aveți acolo un câmp de completat: o piesă pe care doriți să o ascultați la petrecere. Trebuie să fie în tema evenimentului (adică Friends și anii 90’) dar promitem că dacă piesele alese îs decente (fără glume, da?), o să le auziți la petrecere. Pe cuvânt!

Bine. V-am convins. Acum e timpul să fim conciși:
– 4 aprilie, ora 19:00;
– Strada Sindicatelor 9-13;
– 40 de locuri disponibile;
– Doar pe bază de rezervare prealabilă prin completarea formularului acesta: https://goo.gl/L7dhct
– Fără taxă de participare;
– You pay what you drink;
– Dress code: blue jeans;

Avem DJ care pune piesele voastre și completează cu altele asemănătoare, cocktailuri de toate felurile și atmosferă numai bună de povestit cu prietenii. Aaaa și se lasă cu dans, dacă vreți și voi.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This