Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Tom Jones live la Cluj-Napoca

26 June, 2019, 6:00 pm - 11:00 pm

Tom Jones revine in Romania cu un show live magic! Pentru prima data la Cluj Napoca, Tom Jones va exalta publicul roman cu melodiile sale legendare – It’s Not Unusual, Kiss, Delilah, I’ll never fall In Love Again si If I Only Knew.

Tom Jones si cariera sa muzicala de peste cinci decenii au castigat sufletele iubitorilor de muzica si admiratia criticilor. Artistul s-a facut remarcat prin show-urile live desavarsite si cele peste 40 de albume inregistrate.

Tom Jones este un artist complet. Numeroasele hit-uri ajunse pe primele pozitii in topurile muzicale internationale, turneele si show-urile spectaculoase in Las Vegas l-au tinut mereu in mintea si sufletele fanilor. Artistul s-a reinventat inca o data si ca antrenor al celebrei emisiuni The Voice UK. Tom Jones este un artist complet. Numeroasele hit-uri ajunse pe primele pozitii in topurile muzicale internationale, turneele si show-urile spectaculoase in Las Vegas l-au tinut mereu in mintea si sufletele fanilor. Artistul s-a reinventat inca o data si ca antrenor al celebrei emisiuni The Voice UK.

Biletele pentru concertul de pe 26 iunie 2019, de la Sala Polivalenta – BT Arena din Cluj-Napoca sunt disponibile pe IaBilet.ro, Eventim.ro si tomjones.emagic.ro.

Acces minori: Accesul copiilor mici la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Insa daca parintii aleg să vina insotiti de cei mici, o vor face pe propria raspundere, achizitionand bilete de acces si pentru acestia. Accesul in zona de concert se va face doar in baza unui bilet valid, indiferent de varstă. Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.

Details

Date:
26 June, 2019
Time:
6:00 pm - 11:00 pm
Website:
https://fb.com/events/128076984775311/

Locație

Sala Polivalentă Cluj-Napoca (BT Arena)
Strada Uzinei Electrice
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map
Phone:
0264 483 160
Website:
http://btarena.info/

Organizator

EMAGIC
Share This