fbpx

Transylvania Mountain Festival 2020 / All Mountain

Transylvania Mountain Festival 2020 / All Mountain

Cea de-a 3-a expediție a festivalului internațional montan Transylvania Mountain Festival va avea loc în perioada 20 octombrie – 15 noiembrie 2020, într-un format mixt, în stil „all-mountain“, adaptat contextului actual din regiune. Tema competițiilor TMF 2020 – Povești Verticale – s-a bucurat de o largă participare, din peste 12 țări, de pe 5 continente!

Ca un compliment adus concurenților care au depus în concurs producții de film montan, fotografii montane, proiecte inovatoare pentru mediul montan și sport, echipa Transylvania Mountain Festival va derula ediția curentă atât online cât și offline!

PROGRAMUL TRANSYLVANIA MOUNTAIN FESTIVAL 2020
Din motive de siguranță, programul a fost fragmentat pe parcursul a 4 săptămâni de ateliere educative, ateliere sportive, expoziții de artă și vizionări online. Astfel, din 20 octombrie până în 15 noiembrie 2020, amatorii de munte și sporturi outdoor se vor putea bucura de:

Ateliere și ieșiri outdoor de MTB (ciclism montan), drumeție, escaladă sportivă, bouldering, parapantă, alpinism, siguranță pe munte, salvate în caz de avalnșă, prim ajutor în contextul covid19.
Expoziții de fotografie care vor include selecția tematică ALTITUDES și selecția oficială a competiției TMF de fotografie montană.
Selecția oficială de film montan TMF 2020 – vizionabilă online, ce include premiere de filme documentare, scurt metraje de aventură și filme artistice pe tema ediției Povești Verticale.
Programul complet se poate vizualiza aici.

Programul se va ajusta constant în funcție de condițiile meteo și de evoluția restricțiilor sanitare în vigoare.

Premiile Transylvania Mountain Festival 2020

Ca în fiecare an, câștigătorii premiilor și trofeelor Transylvania Mountain Festival vor fi anunțați în cadrul unei ceremonii (restrânse de această dată), pentru următoarele categorii:

Premiul TMF 2020 pentru fotografie montană
Premiul TMF 2020 pentru film montan
Premiul TMF 2020 pentru inovare în mediul montan
Premiul TMF 2020 pentru activitate montană
Asociația TMF promovează cunoașterea și explorarea mediului montan prin sport, educație, artă și știință – iar Transylvania Mountain Festival este locul unde se întâlnesc atleții, exploratorii, inovatorii și creativii îndrăgostiți de natură și de munte! Sperăm ca acest program să inspire comunitatea locală și internațională, să genereze noi inițiative și proiecte care readuc spiritul muntelui și iubirea pentru Natură printre noi.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This