Transylvania Mountain Festival 2022

Transylvania Mountain Festival 2022

Transylvania Mountain Festival 2022

A 5-a expEdiție | Fără Limite
Transylvania Mountain Festival va încânta din nou iubitorii de sport,  de tehnologii outdoor, de film și fotografie montană  cu o temă îndrăzneață: Fără Limite – Limitless.
Cea de-a 5-a ediție Transylvania Mountain Festival se va desfășura în perioada 21 – 27 noiembrie 2022, cu un program hibrid. Publicul din țară și străinătate va descoperi aventurile incredibile și filosofia de viață ale practicanților de zbor liber, schi, snowboard și free ride, MTB, escaladă, alpinism, navigație și drumeție montană!
Concurenți din 15 țări au înscris în concurs filme montane, fotografii montane, proiecte inovatoare pentru mediul montan și acțiuni de promovare a sporturilor outdoor! Pentru a ne bucura de toate acstea, Transylvania Mountain Festival va derula și ediția 2022, atât online cât și offline!
PROGRAMUL EDIȚIEI
În acest an, programul TMF revine la un format clasic, mai concentrat, cu expoziții în aer liber și vizionări live dar și online. Începând cu 21 noiembrie, amatorii de munte și sporturi outdoor se vor putea bucura de:
21 nov. : Lansarea volumului « Dor de munte » de Dinu Mititeanu
21 – 29 nov. : Expoziția de fotografie montană TMF 2022 outdoor
26 – 27 nov.: Drumeții și ateliere în aer liber
22 – 27 nov. : proiecții de film montan la Cinema Victoria
23 –12 dec.: Selecția de filme TMF 2022, online pe streamerse.net
25 nov.: Gala TMF – Transylvania Mountain Festival 2022
Programul complet se poate vizualiza în secțiunea program. Acesta se va ajusta constant în funcție de condițiile meteo.
GALA TRANSYLVANIA MOUNTAIN FESTIVAL 2022
Deja o tradiție, câștigătorii premiilor și trofeelor Transylvania Mountain Festival vor fi anunțați în cadrul unei ceremonii pe scena Cinema Victora, în 25 noiembrie, pentru următoarele categorii:
Premiul TMF 2022 pentru fotografie montană
Premiul TMF 2022 pentru film montan
Premiul TMF 2022 pentru inovare în mediul montan
Premiul TMF 2022 pentru activitate montană
Asociația TMF promovează cunoașterea și explorarea mediului montan prin sport, educație, artă și știință – iar Transylvania Mountain Festival este locul unde se întâlnesc atleții, exploratorii, inovatorii și creativii îndrăgostiți de natură și de munte! Sperăm ca acest program să inspire comunitatea locală și internațională, să genereze noi inițiative și proiecte care readuc spiritul muntelui și iubirea pentru Natură printre noi.
Bilete și abonamente: 
Biletele și abonamentele pentru proiecțiile la cinema sunt disponibile direct pe: https://cinemavictoria.ro/bilete/#cumpara
Abonamentul pentru TMF 2022 Online Film Show este disponibil pe: https://streamerse.net/event/transylvania-mountain-festival-2022
Accesul la expoziția oficială de fotografie outdoor de la Institut Francais de Roumanie a Cluj este gratuit.
Accesul la drumeții și activități educative este gratuit. 

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE