Treasure Hunt

Treasure Hunt – Descoperă comorile Clujului

Treasure Hunt – Descoperă comorile Clujului

Treasure Hunt – Descoperă comorile Clujului: Cel mai mare concurs de „vânătoare de comori” din ţară, la Zilelor Clujului. Înscrieri online până în data de 4 octombrie 2022.

Primăria Cluj-Napoca, în parteneriat cu Asociația Romania – Your Lifetime Experience (RYLEx) din Cluj-Napoca si cu sprijinul Betfair Romania Development, păstrează tradiţia și organizează cel mai mare concurs de Treasure Hunt din ţară, în cadrul Zilelor Clujului. Premiul cel mare al ediției aniversare este în valoare de 1000 de euro, locul 2 si 3 in valoare de 600 de euro, respectiv 300 de euro.

Înscrieri aici

Concursul se desfăşoară în două etape:

– Prima etapă a concursului se desfăşoară în data de 8 octombrie 2022;
– Cea de-a doua etapă a concursului, MAREA FINALĂ, se desfăşoară în data de 9 octombrie 2022.

Concursul cuprinde mai multe probe obligatorii, iar îndeplinirea acestora le permite echipelor formate din 3 participanţi să primească indiciul pentru următorul obiectiv. Obiectivele vor fi poziţionate în locuri inedite din oraş, iar indiciile vor oferi concurenţilor oportunitatea de a cunoaşte oraşul, pentru a descoperi în final „comoara” Clujului.

Juriul este format din cel puțin două persoane care vor calcula timpul fiecărei echipe intrate în concurs, la fel şi realizarea clasamentului final.

Vă invităm și în acest an să fiți alături de noi pe parcursul celor 4 zile de sărbătoare, în perioada 6-9 octombrie!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This