TreasureHunt – Ediția 2019

TreasureHunt – Ediția 2019

Ești o persoană competitivă? Îţi doreşţi să cunoşti Clujul într-un mod captivant? Dacă te regăseşti în una dintre aceste întrebări atunci ai nevoie doar de 3 prieteni, multă energie și motivaţie. Sâmbătă, 11 mai 2019, se desfășoară cel mai captivant Treasure Hunt organizat de OST – Organizația Studenților pentru Turismul Românesc.

Echipele vor fi formate din strict 4 membri și se vor întrece pe un traseu în Cluj Napoca ce include probe, task-uri și check-point-uri interesante. Acest joc necesită concentrare maximă, perspicacitate, o bună organizare a echipei dar și o bună orientare în spațiu. Evenimentul va începe la ora 10:00, iar punctul de întâlnire va fi Casinoul din Parcul Central.

Toți participanții vor primi tricouri oficiale ale evenimentului și multe alte surprize pe traseu. Premierea se va face în aceeași zi, după ora 20:00. Dincolo de comorile ascunse pe hartă, pe care trebuie sa le descoperiţi, pe parcursul jocului va trebui să răspundeţi unei liste inedite de provocări.

Premiile jocului sunt destinate tuturor persoanele pasionate de mișcare, aventură, adrenalină și puse pe distracție. Taxa de înscriere este de 10 lei/persoană!

Pentru a-ți înscrie echipa, accesează acest link.

Ne vedem sâmbătă, 11 MAI!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This