Triangle of Sadness

Triangle of Sadness – Palme d’Or 2022

Triangle of Sadness – Palme d’Or 2022

Cel mai așteptat film al toamnei se vede în 10 noiembrie în #avanpremeiră!

𝗧𝗿𝗶𝗮𝗻𝗴𝗹𝗲 𝗼𝗳 𝗦𝗮𝗱𝗻𝗲𝘀𝘀, câștigătorul 𝗣𝗮𝗹𝗺𝗲 𝗱’𝗢𝗿, 𝗖𝗮𝗻𝗻𝗲𝘀 𝟮𝟬𝟮𝟮, este o satiră sălbatică a lumii modei şi a celor bogaţi, dar şi o critică dură la adresa presiunii sociale puse pe frumusețe.

𝗧𝗿𝗶𝗮𝗻𝗴𝗹𝗲 𝗼𝗳 𝗦𝗮𝗱𝗻𝗲𝘀𝘀 / 𝗧𝗿𝗶𝘂𝗻𝗴𝗵𝗶𝘂𝗹 𝘁𝗿𝗶𝘀𝘁𝗲𝘁̦𝗶𝗶

r: Ruben Östlund | 2022
lb: EN | sub: RO
Cu: Harris Dickinson, Charlbi Dean, Dolly De Leon, Zlatko Buric, Iris Berben
Influenceri şi fotomodele, Carl şi iubita lui Yaya sunt un cuplu care se bucură de cariere promiţătoare în lumea modei. Invitaţi să participe la o croazieră, cei doi fac cunoştiinţă la bordul luxosului iaht cu un oligarh rus, traficanţi de arme britanici şi cu căpitanul american, un alcoolic gata oricând să citeze din Marx. La început totul e bestial, dar apoi se dezlănţuie o furtună și, brusc, croaziera nu mai e… instagramabilă.

Copil teribil al cinematografiei suedeze contemporane, Ruben Östlund propune prin △Triangle of Sadness o capodoperă caustică, care explorează ipocrizia, lăcomia și setea de putere și demontează structurile fragile ale societății contemporane.

Triangle of Sadness este cel de-al doilea Palme d’Or din palmaresul lui Östlund, după The Square / Pătratul, laureat cu marele premiu la Cannes în 2017.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This