TROOPER

TROOPER @ Hardward Pub

TROOPER @ Hardward Pub

După o lungă perioadă în care am stat departe de scenă, după doi ani în care am fost nevoiți să amânam zeci de concerte, după mult prea mult timp la distanță de voi, a venit momentul să cântam din nou împreună. Anunțăm astăzi o primă serie de concerte. Vor urma și alte orașe.

Sperăm să ne vedem cu voi în cât mai multe locuri! Stay Trooper!

În cei 25 de ani de activitate Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 800.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Deep Purple, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.
Piese ca “Destin”, “Strigăt”, “Amintiri”, “Tari ca munții”, “Trec anii”, “Rădăcini de dor” sau “În ziua a opta” au devenit adevărate imnuri pentru generatii intregi de ascultatori.

IMPORTANT:

Accesul la eveniment va fi permis doar persoanelor care au un certificat VERDE valid.

Minorii au acces la eveniment numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal, care trebuie sa prezinte dovada de tutore.
Participarea la acest eveniment reprezintă acordul implicit pentru a folosi materiale foto/video in care puteti fi surprinsi pe platformele de social media proprii sau ale partenerilor noștri.

Conditiile de acces se pot modifica in conformitate cu reglementarile legale în vigoare pentru interior.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This