Tube Knit Finger Puppets @ Grădina Botanică | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Tube Knit Finger Puppets @ Grădina Botanică

29 June, 2018, 11:00 am - 1:00 pm

Atelier Tube Knit Finger Puppets – la Grădina Botanică ” Alexandru Borza” Cluj-Napoca – organizat in colaborare cu @Runo&Ka, Katia Sali?☺❤

Atelierul se va ține pe data de 29 Iunie 2018 – de la ora 11:00

Atelierul se adresează copiilor cu vârsta peste 6 ani ( copiii mai mici de 6 ani vor fi însoțiți de unul dintre părinți sau un adult ) şi se va desfăşura în aer liber, indiferent de vreme ( în caz că va ploua, vom ține activitatea la Casuța Japoneză – care este un spațiu acoperit, din incinta Grădinii Botanice ” Alexandru Borza” Cluj-Napoca )

TUBE KNIT FINGER PUPPETS – înseamna de fapt,Tricotarea unor micuțe personaje care pot deveni papuşi pentru micuțele degețele ale copiilor – fiecare piesă poate deveni un alt personaj minunat, o jucărie sau un animăluț, de care copiii sa nu se mai despartă☺??❤?

Vă invităm la un atelier plin de creativitate, prin care copiii işi vor dezvolta nu doar imaginația, ci şi abilitățile practice, pentru că vor învăța sa lucreze cu mânuțele şi sa-şi coordoneze mai bine mişcările.???

Taxa de participare va fi 25 lei/ persoană ( intrarea in Grădina Botanică nu este inclusă ), iar înscrierea se poate face accesând link-ul urmator: www.wallieforestkidz.com/events

Vă mulțumim că alegeți sa vă petreceți timpul afară, în aer liber, să vă bucurați de toate darurile Naturii împreună cu echipa Wallie Forest Kidz şi vă aşteptăm cu drag şi multă veselie, ca întotdeauna!?❤?

Detalii

Dată:
29 June, 2018
Program:
11:00 am - 1:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Website:
https://web.facebook.com/events/1586317194814610/

Locație

Grădina Botanică din Cluj-Napoca
Cluj-Napoca,Romania

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.