Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Turneu de lansare n’autor la Cluj – Candido & Mila 23

26 September, 2019, 6:30 pm - 7:30 pm

Vă așteptăm cu drag joi, pe 26 septembrie, de la ora 18:30, la Librăria Humanitas Cluj, să-i cunoașteți pe Doru Preda, autorul celui mai nou volum din n’autor, „Candido” & Dan Ivan , autorul „Mila 23”.

Prezintă: Eli Bădică, coordonatoarea colecției #nautor.

Cititorii din alte orașe din țară îi pot întâlni pe cei 2 scriitori aici.
_____________________________________
Candido
Poveștile oamenilor cu care ne intersectăm de-a lungul vieții sunt întotdeauna mai complicate decât ne putem imagina. În profunzime, lucrurile nu sunt deloc atât de luminoase pe cât am fi tentați să credem. Asta ne transmite Candido prin fiecare dintre cele 24 de proze din volum. Povestaș șarmant, Doru Preda te conduce prin zeci de microuniversuri, îți scoate în cale iubiri pierdute, dorințe interzise, neîmpliniri, vieți sfărâmate, enigme greu de deslușit.

Mila 23
Un tânăr medic descoperă magia Deltei Dunării, dincolo de griul comunist. Într-un soi de capăt de lume, înconjurat de ape, un loc magic ni se dezvăluie încet, încet prin intermediul experiențelor unui proaspăt absolvent al Facultății de Medicină, un tânăr bucureștean care descoperă frumusețea inegalabilă a Deltei Dunării în anii comunismului. În Mila 23, Dan Ivan își revarsă tolba plină de povești deopotrivă fermecătoare și sfâșietoare și ne face cunoștință cu cele mai incredibile personaje. Într-o vreme în care griul domină realitatea cotidiană, în care sărăcia lucie și condițiile precare de trai sunt la ordinea zilei, el ne arată cum ne putem salva prin umor, prin bunătate, prin solidaritate sau prin luptele purtate individual.

Details

Date:
26 September, 2019
Time:
6:30 pm - 7:30 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/515349645706269/

Locație

Librăria Humanitas Cluj
Universitatii 4
Cluj-Napoca, 400091 Romania
+ Google Map

Organizator

Editura NEMIRA
Share This