Un prinț și jumătate, în proiecție de gală @ Cinema Victoria

Un prinț și jumătate, în proiecție de gală @ Cinema Victoria

Filmul “Un prinț și jumătate” va avea o proiecție de gală la Cluj-Napoca, vineri, 14 septembrie 2018, ora 20:00, la Cinema Victoria.

Avanpremiera filmului “Un prinț și jumătate” va avea loc în prezența Anei Lungu și a actorilor: Iris Spiridon șiMarius Manole.

Scenariul filmului “Un prinț și jumătate”, scris de Ana Lungu împreună cu Iris Spiridon, spune povestea a trei prieteni ajunși la vârsta adultă și care nu reușesc, din diverse motive, să își întemeieze fiecare o familie. Ca o soluție împotriva singurătății, Iris, Marius și Istvan aleg, pentru moment, să locuiască împreună într-un apartament închiriat în București. Echilibrul – deja sensibil – al universului celor trei este năruit atunci când Iris se îndrăgostește de un scriitor maghiar născut în Transilvania. Gelozia, sentimentul de abandon, nesiguranța, frica de respingere îşi fac drumul în familia celor trei, iar “familia fericită” este în pericol de a se destrăma.

Protagoniștii filmului “Un prinț și jumătate” sunt actorii: Iris Spiridon, Marius Manole, István Téglás, László Mátray, Emilian Oprea, George Gâdei, Răzvan Krem Alexe. Alături de ei, apar în roluri episodice: regizorul de teatru, Radu Afrim și coregraful Răzvan Mazilu.

Biletele se pot achiziţiona de la Cinema Victoria (B-dul Eroilor nr.51, Cluj-Napoca).

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This