Ursul păcălit de Vulpe și invitații

Ursul păcălit de Vulpe și invitații @ Cinema Dacia Cluj

Ursul păcălit de Vulpe și invitații @ Cinema Dacia Cluj

Golden Party te invită la spectacolul savuros în care principalii protagoniști sunt Vulpea cea șireată și Ursul poate prea ușor de păcălit. Căutând mereu metode noi de a face rost de hrană fără prea mari bătăi de cap, Vulpea vrea să îl învețe pe Urs cum să pescuiască. Neștiind prețul pentru această activitate, Ursul se încumetă să ajute Vulpea.

După minute bune de umor și veselie, vom afla și deznodământul poveștii, învățând împreună că în viață, totul are un preț. Ce soartă a avut Ursul păcălit de Vulpe o să afle și noua generație de copii cărora vrem să le transmitem farmecul vechilor povești din popor.

Ursul păcălit de Vulpe continuă seria poveștilor copilăriei cu care generațiile de părinți sau bunici de acum au crescut. Povestea este pusă în scenă respectând toate indicațiile teatrului de păpuși, care pune accent pe conturarea fiecărui personaj, și unde, vocea naratorului este extrem de importantă.
Invitații speciali din desenele animate rusești Masha și prietenul ei (actori deghizati ce personifică personajele) prezintă pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de săpun și jocuri interactive.

Opțional, copiii au posibilitatea să se picteze pe față. (contra cost)

Ne vedem la spectacol!

Durata spectacolului: 60 minute
Regia: Sabina Arsenie
Producător: Golden Party
Spectacol jucat de trupa de păpușari FUNtasticii
Spectacol pentru audiență copii +2 ani
Locația: Cinema Dacia, Cluj-Napoca
Data: sâmbătă 19 martie ora 17:00
Biletele se găsesc online pe Eventbook.ro și goldenparty.ro sau la sala înainte de eveniment, în funcție de disponibilitate.

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați! Atenție, se filmează și se fotografiază ! Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte reglementările actuale privind prevenția coronavirusului, precum și regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This