Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

In Utero – Proiecţie de film şi conferinţă

14 Iulie, 10:00 am - 3:00 pm

Detalii

Data:
14 Iulie
Interval orar:
10:00 am - 3:00 pm
Events Category:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/222747921671884/

Organizator

Samsara Foodhouse

Locație

Cluj Arena
Spaiul independentei
Cluj-Napoca,
Site:
http://www.clujarena.ro/
In Utero – Proiecţie de film şi conferinţă

O viaţă sănătoasă se construieşte pe o fundaţie puternică iar bazele acestei fundaţii se pun încă de la început.

Pentru a putea oferi copilului un început armonios şi sănătos, trebuie să ne asumăm responsabilitatea alegerilor noastre şi să facem tot posibilul să luăm decizii informate în creşterea şi educarea lui, încă din primele clipe.

Sâmbătă, 14 iulie, ne vedem la Sala de Conferinţe Cluj Arena, pentru a vorbi despre concepţia conştientă a unui copil, despre sarcina trăită cu bucurie şi despre importanţa celor 9 luni înainte de naştere cu Ditta Depner şi Dr. Alina Stoicovici.
În cadrul conferinţei vom prezenta şi filmul care a cucerit multe inimi din alte oraşe din România “IN UTERO”, un documentar de excepţie care vă va explica de ce, atunci când ne naştem, venim cu un bagaj de nouă luni de învăţare şi experienţe din uterul mamei. Contează cum ne naştem şi contează cele 9 luni de sarcină, contează cum trăim sarcina şi cum ne pregătim pentru a primi un nou Suflet pe acest Pământ. Vă aşteptăm cu drag la film şi la conferinţă unde o sa discutăm despre când, cum şi de ce vin copiii pe Pământ, împreună cu Dr. Alina Stoicovici şi Ditta Depner.

In Utero este un documentar realizat in 2015 in Statele Unite (cu rating 8,1 pe IMDB), ce urmăreşte impactul pe care viaţă intrauterină il are asupra dezvoltarii noastre ulterioare.

Epigenetica, biochimia, oameni de ştiinţă, psihologi şi doctori – toţi la un loc dovedesc că nu suntem ceea ce credeam că suntem.
In Utero aduce la suprafaţă pentru prima oară date concrete ce explică de ce unii dintre noi se confruntă cu provocări mai mari în timp ce alţii par să aibă „o stea norocoasă”.

Biletele în valoare de 50 lei vor fii disponibile pe biletmaster.ro

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz