Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Vă vedem! de Ramona Ursu | lansare de carte

8 Iulie, 2:00 pm - 3:00 pm

Detalii

Data:
8 Iulie
Interval orar:
2:00 pm - 3:00 pm
Events Category:
Tag-uri:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/214781679159277/

Locație

Librăria Humanitas Cluj
Universitatii 4
Cluj-Napoca,
Vă vedem! de Ramona Ursu | lansare de carte

Librăria Humanitas Cluj vă invită duminică, 8 iulie, de la ora 14.00, la lansarea volumului „Vă vedem!” de Ramona Ursu, recent publicat la Editura Humanitas. Invitat, alături de autoare: Sabin Gherman.
Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.

„Trăim așa cum ne dictează ei. E un gând înnebunitor ăsta, nu pot scăpa de el. Nu pot să accept că niște indivizi care, într-o lume dreaptă, ar trebui să înfunde pușcăriile și, apoi, să fie obligați să muncească o viață pentru a plăti răul pe care l-au făcut unei țări, țării noastre, au reușit, de un an încoace, să ne dicteze cum să trăim. Să ne dicteze cum să ne scriem jurnalele. Nu pot să accept că niște oameni pentru care rușinea e ceva de batjocorit ne țin lecții de moralitate, de cinste, de sacrificiu, de dragoste de țară. Nu pot să accept că niște mediocri scriu Educația pentru copilul meu, pentru copiii noștri. Nu pot să accept că niște nulități ne condamnă să ne însănătoșim în spitale cu miros de cimitir. Nu pot să accept un lucru simplu. Acela că niște hoți ne fac legi. Niște îmbuibați au ajuns să sluțească într-un asemenea fel adevărul, încât orice urmă de normalitate, de bun-simț, de logică, de principii se sfărâmă sub un crez nou. Un crez al degradaților. Un crez îndesat cu forța pe gâtul unui popor. Poporul nostru.“ (RAMONA URSU)

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz