Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Vamos a la Playa 2018

7 August, 6:00 pm - 12 August, 11:30 pm

Detalii

De la:
7 August, 6:00 pm
Până la:
12 August, 11:30 pm
Events Category:
Tag-uri:
,
RSVP:
https://www.facebook.com/events/420075561807888/

Organizator

H33

Locație

Plaja Grigorescu
Blvd 1 Decembrie 1918, nr 12
Cluj-Napoca,
+ Google Map
Vamos a la Playa 2018

De data aceasta atmosfera plajelor de vacanță vine la noi acasă. Între 7 și 12 august malul râului Someș se transformă în litoral.

Plaja Grigorescu e un loc plin de farmec. Are și o plajă de nisip și un tăpșan înierbat, are sălcii bătrâne și umbroase, și mai ales are apa râului la picioare.

Noi îi vom aduce distracția și relaxarea. Piscine, șezlonguri, jocuri de plajă și de societate, muzica ambientală, concursuri, quiz, ateliere pentru copii, concerte, petreceri, ateliere culinare, food & drinks și, mai ales, aerul de vacanță.

RadioVacanța, turnul salvamarului, pozarul, cantina, porumbul fiert, berea, dar mai ales atmosfera pide terasă ne vor ajuta să ne simțim „ca la mare”.
Pentru o săptămână litoralul se mută în Cluj!

Vamos a la Playa este un concept construit de Urbannect cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.
A debutat în 2015 și s-a desfășurat în luna august a fiecărui an, în aceeași locație: Plaja Grigorescu. Proiectul susține strategia noastră de a promova experimentarea nemijlocită a spațiului public și de încurajare a cetățeniei active.
Reunește conceptele de Urban Living Room și Beaches in the City, invitând cetățenii să devină actori în transformarea dinamică a orașului.
El este un experiment destinat să demonstreze că orașul câștigă succes și notorietate prin acțiuni inovative, dezvoltate interactiv, la nivelul străzii.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz