fbpx
Vânătoare arhitecturală și culturală - Cluj

Vânătoare arhitecturală și culturală – Cluj

Vânătoare arhitecturală și culturală – Cluj

Duminică, 27 iunie organizăm la Cluj o ediție specială a Vânătorii de comori arhitecturale împreună cu Expert Forum (EFOR). De data aceasta vom avea o Vânătoare arhitecturală și culturală, urmată de o parte de storytelling, cu un sociolog local, despre multiculturalitatea orașului și felul în care etniile au influențat arhitectura lui.

Participanții la jocul urban tip competiție vor căuta, descoperi, redescoperi, admira, fotografia micile și marile comori arhitecturale din cartierul Andrei Mureșanu. Jocul urban preferat de peste 3000 de persoane se desfășoară de la ora 11:00 într-un timp delimitat în care participanții trebuie să găsească cât mai multe indici. Comorile pe care le vânează sunt mici detalii arhitecturale care vorbesc de alte vremuri, altă estetică și dau farmec unei case, unui cartier, orașului. Practic, echipele de vânătorii caută uși, portaluri, ferestre, bovindouri, ancadramente, decorațiuni și multe altele. Ca de fiecare dată, avem și premii.

Evenimentul face parte din proiectul “Valori comune”, organizat de Expert Forum și cofinanțat de programul “Europa pentru cetățeni” a Uniunii Europene. Participarea este gratuită, dar participanții trebuie să se înregistreze aici. Se pot înscrie doar 10 echipe, a câte minimum 2, maximum 3 membri fiecare, completând formularul de înregistrare.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This