Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Venus in fur

May 26 @ 8:00 pm

Venus in fur

Un regizor-dramaturg nemulțumit de rezultatele castingului său pentru montarea dramatizării după „Venus înveșmântată în blănuri” de Sacher Masoch – și o actriță întârziată și haotică, ce nu a auzit niciodată de Sacher Masoch și a venit ca pentru un casting S&M. O combinație implauzibilă dar electrizantă, care îi va duce pe amândoi mult mai departe decât a crezut fiecare.
„Venus în blănuri” propune cu cinism, eleganță și umor o analiză a raporturilor de putere din lumea teatrală tradițională, înainte de a se transforma intr-un „bad trip” de răzbunare a tuturor abuzurilor și situațiilor de vulnerabilitate feminină.

Jucându-se pe mai multe planuri cu miturile, stereotipurile și așteptările noastre în ceea ce privește politicile sexuale în domeniile creative, „Venus în blănuri” ne arată cam ce se întâmplă când o zeiță îți bate la ușă. Joc al minții, fetișizare, proiecții personale și role-playing provocator într-o sală de casting, cu rezultat neașteptat.

de David Ives
Regia – Elena Morar
Scenografia – Ileana Zirra
Costume – Noir Morphosis
Light design – Dragoș Mărgineanu
Cu – Silva Helena Schmidt și Richard Bovnoczki
Producător – unteatru
,,Un spectacol curajos și dinamic în care puterea feminină triumfă, răzbunând parcă toate abuzurile asupra femeii, și nu numai.’’ – leana Andrei

ℹ️ 𝗔𝗰𝗰𝗲𝘀 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘀𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁̦𝗶 𝗽𝗿𝗶𝗻 𝗿𝗲𝘇𝗲𝗿𝘃𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘂𝗻𝘂𝗶 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁 𝗰𝘂 𝘃𝗮𝗹𝗼𝗮𝗿𝗲 𝟬 de pe Eventbook. E necesar să prezentați carnetul de student la intrarea în sala de spectacol.

Detalii

Data:
May 26
Interval orar:
8:00 pm
Categorii:
,
Tags:
RSVP:
https://fb.me/e/3QuwHFnya

Locație

REACTOR
Strada Petöfi Sándor 4
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map
Phone
0747 197 501
View Locație Website

Organizator

REACTOR de creație și experiment
Phone
0747 197 501
Email
spatiureactor@gmail.com

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!