Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.
Event Series Event Series: Versiunea inovatoare a operei Carmen

Versiunea inovatoare a operei Carmen

June 27 @ 6:30 pm - 8:30 pm

Versiunea inovatoare a operei Carmen

Barcelona Flamenco Ballet revine, la Opera Aperta, cu premiera mondială a versiunii adaptate a operei Carmen. Spectacolul explorează povestea scrisă de Prosper Mérimée, pe muzica lui Georges Bizet, dar oferă o perspectivă inedită: tema libertății și curajului într-o lume inegală.

În versiunea sa, Barcelona Flamenco Ballet integrează accente moderne de jazz și flamenco, precum și o coregrafie spectaculoasă, semnată de talentatul dansator și coregraf catalan, David Gutiérrez. Povestea tumultuoasă a lui Carmen, țiganca îndrăzneață și pasională, și a toreadorului Escamillo este, așadar, redată cu o intensitate emoționantă în pași de balet, flamenco și dans contemporan.

În urmă cu doi ani, publicul clujean a avut ocazia să descopere, live, de ce Barcelona Flamenco Ballet este una dintre cele mai apreciate companii de dans din Europa, spectacolul Luxuria, prezentat pe scena din Piața Unirii, fiind senzația ediției a VI-a.

Barcelona Flamenco Ballet, care a ajuns cu reprezentanții în 50 de țări, de pe cinci continente, este condus de David Gutiérrez, nominalizat la categoria Cel Mai Bun Coregraf la prestigioasele Max Awards.

Opera Aperta este realizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj și al Asociației „Opera 2 You”.

Detalii

Data:
June 27
Interval orar:
6:30 pm - 8:30 pm
Categorii:
,
Tags:
RSVP:
https://fb.me/e/3RFVpjMfM

Locație

Opera Nationala Romana Cluj-Napoca
Piata Stefan cel Mare, nr. 2-4
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map
Phone
0264 592 976
View Locație Website

Organizator

Opera Nationala Romana Cluj-Napoca
Phone
0264 592 976
Email
pr@operacluj.ro
View Organizator Website

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!