Vlad Nancă: Souvenir | Lansare carte | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Vlad Nancă: Souvenir | Lansare carte

29 March, 2018, 7:00 pm - 9:00 pm

(scroll down for EN)

Lansarea publicaţiei Vlad Nancă Souvenir

29.03.2018, 19:00
White Cuib
str. F.D.Roosevelt, nr. 2/1
Cluj-Napoca 400021

Souvenir este prima monografie dedicată artistului Vlad Nancă, publicație care prezintă în detaliu practica sa multifațetată prin lucrări realizate între 2003 și 2017. Cartea ilustrează amplu lucrările sale, optând pentru evidențierea afinităților dintre ele în locul unei prezentări în ordine cronologică şi include contribuții scrise de Inti Guerrero, Mihnea Mircan, Magda Radu care contextualizează activitatea lui Vlad Nancă din mai multe perspective.

Pe durata evenimentului publicația va fi disponibilă la un preţ redus.

Vlad Nancă (1979) locuiește și lucrează în București, România. În paralel cu practica sa artistica timpurie, Vlad Nancă a participat activ la coagularea scenei de arta tinara din București. În 2003 a fost unul dintre membrii fondatori ai inițiativei 2020, printre care, printre alte evenimente, sub numele “Home Gallery” a găzduit expoziții în apartamentul său și a coordonat fanzin-ul “începem”. Lucrările sale timpurii folosesc simboluri politice și culturale, adesea folosindu-se de jocuri de cuvinte pentru a evoca nostalgia și pentru a face referire la istoria recentă a României și a provoca climatul social și politic, dar interesele recente ale lui Nancă sunt legate de spațiul public în utilizarea și funcțiile sale, materializându-se în sculpturi, obiecte și instalații.

Design grafic: Nona Inescu
Tipar si legătorie: Fabrik
Publicat de P U N C H

Detalii

Dată:
29 March, 2018
Program:
7:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/350532455439846

Locație

White Cuib
str. F.D.Roosevelt, nr. 2/1
Cluj-Napoca, 400021 Romania
+ Google Map

Organizatori

White Cuib
P U N C H

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.