WAKE UP! Voiam să Țip

WAKE UP! \ Voiam să Țip

WAKE UP! \ Voiam să Țip

Ambele spectacole se joaca în studioul Braborescu, Facultatea de Teatru și Film

WAKE UP! Ora 17:00, 50 min.
după Erick Bogosian, cu David Constantinescu

În ce fel de lume trăiesc? Sunt mai bun decât ceilalți? Spectacolul WAKE UP! nu-ți va răspunde la niciuna dintre aceste întrebări, dar încearcă să te provoace să găsești singur răspunsul. Actor sau spectator, Iisus sau Satana, un milion de dolari sau suferința, zeu sau muritor, sunt termenii dilemei pentru tine. Poftim! Iată-le! Alege sau riști să rămâi „blocat în cercul vicios la conformismului și al rutinei insipide”. Poate cel mai bine redă esența spectacolului următorul citat : „O sa avem parte si de distracție. O să aveti parte de o experiență ce transformă tragedia în comedie. Ce dă totul pe față, sfarmă ipocrizia, fără alte rahaturi în plus. Pentru că asta înseamnă teatru, nu? Prin el privim în natura umană. Iar prin această privire obținem înțelegere. Cu înțelegerea – acțiune. Iar din acțiune, schimbarea într-o lume mai bună.”

Voiam să țip Ora 16:00, 50 min.
de Mihai Ignat, cu Anette Marka

O femeie, în încercările ei de a se dezbrăca de straturile de cenzură pe care le-a îmbrăcat, conștient sau nu, de-a lungul vieții, caută să se găsească pe sine, ghidată de dialogul neîntrerupt dintre cele două forțe antagonice care își dispută întâietatea: firea ei rebelă, impulsivă, dornică să-și trăiască viața dincolo de normele impuse de societate, și vocea care-i repetă autoritară ca că așa ceva „nu se face“.
Voiam să țip este un spectacol care ne pune față în față cu drama unei femei aflate într-un moment de revelație, de conștientizare a realității false în care trăiește ea și cei din jurul ei. Femeia caută, cu disperare, o salvare, o trezire din amorțeala sufletului, din rutină, o chemare la a trăi așa cum vrei, nu așa cum trebuie.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This