Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Wanderlust Symphonie

16 January, 2020, 6:00 pm - 9:00 pm

Young Famous Orchestra, Vladimir Agachi și Deutschsprachiger Wirtschaftsklub Nordtransilvanien te invită în prima călătorie muzicală din 2020!

Pentru că anul tău nou vine cu rezoluții noi. Și experiențe noi. Și culturi noi. Și oameni noi. Și provocări noi. Și speranțe noi. Și sentimente noi. Și mai bune. 😌

bilete -> aici

🎻2020 începe cu un concert de muzică simfonică reinventat în spirit nemțesc la Cluj-Napoca. Este modalitatea prin care clubul german a ales să sărbătorească zece ani de existență în Transilvania, o existență caracterizată de apropierea de mediul de afaceri și de comunitatea locală. Biletele au fost puse în vânzare online pe eventbook.ro, iar offline la cinematograful Florin Piersic și în rețeaua Humanitas.

🏔O adevărată călătorie muzicală în timp și spațiu (sugerată chiar prin alăturarea termeni lor nemțești “wandern”= a călători, “die Lust”= pasiune, dorință), programul este unul 100% cu spirit nemțesc și cuprinde Strauss, Mozart, Brahms, dar și Enescu și alți compozitori români, pentru a transpune, astfel, colaborarea culturală germano-română prin business și artă din mediul de afaceri direct pe scenă, în fața publicului meloman.

Detalii

Data:
16 January, 2020
Interval orar:
6:00 pm - 9:00 pm
Categorii:
Tags:
,
RSVP:
https://www.facebook.com/events/447174785980316/

Locație

Auditorium Maximum
Str. Emmanuel de Martonne, nr. 1
Cluj-Napoca, 400090 Romania
+ Google Map