Wargames For Beginners

Wargames for Beginners @ The Guild Hall

Wargames for Beginners @ The Guild Hall

Ce este acest eveniment?

Un eveniment în care un reprezentant al comunității de wargaming îți va explica regulile de baza ale jocului în timp ce te joci un meci demonstativ.

Ce vei face la acest eveniment?

Vei învăța regulile de bază și vei juca un meci demonstrativ dintr-un anumit sistem de wargaming, ghidat de un membru al comunității noastre de wargaming. Noi aducem armatele, terenul și cărțile de reguli, iar cafeaua, apa, ceaiul și ciocolata caldă sunt incluse în preț.

Dacă ești interesat de wargaming dar vrei să încerci mai multe sisteme pentru a afla care ți se potrivește, atunci acestea este evenimentul pentru tine!

În cadrul evenimentului Wargames For Beginners, unul dintre membrii comunității noastre îți va face o prezentare generală a unui sistem de wargaming și te va învăța bazele jocului în timp ce vei juca un meci demonstrativ de nivel scăzut.

Câteva dintre sistemele de joc pe care le vei putea încerca:
– Warhammer 40K
– Warhammer Age of Sigmar
– Warcry
– World of Tanks
– Infinity
– Kill Team
– Lord of The Rings

BONUS:

Dacă te decizi că vrei să începi o armată și vrei sfaturi despre asamblarea și pictarea miniaturilor, poți participa la evenimentul lunar Hobby Day.

P.S.: Nu uita că seturile Start Collecting! din magazin au o reducere de 20%.
Pentru a participa la acest eveniment, va trebui să cumperi o intrare de zi sau să ai un abonament The Guild Hall. Mai multe informații despre prețuri, aici.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This