Webinar: Colaborarea la distanta a echipelor | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Webinar: Colaborarea la distanta a echipelor

26 March, 4:00 pm - 4:45 pm

Începem seria evenimentelor online ClujHub printr-un webinar suport care tratează noua ordine în business la nivel global: work from home.

Webinarul este adresat tuturor celor care practică în această perioadă sau în general remote work, fie că ești managerul unei companii, team leader sau membru într-o astfel de echipă.

Colaborarea la distanta a echipelor cu Vlad Dogaru, Senior Director Global Marketing DHL

Joi, 26 martie, ora 16:00 EET (ora României)
Durata: 45 min
Limba: română
Locatie: online

De ce organizăm acest eveniment ?
În contextul COVID19, majoritatea companiilor trebuie să implementeze măsuri pentru distanțarea socială.Pentru cei care lucrează la distanță, există o multitudine de tehnologii care susțin colaborarea în echipă însa ele nu sunt suficiente. A lucra cu succes la distanță înseamnă, pe lângă tehnologie, și să adoptăm atât la nivel de companie cât și în cadrul echipelor și la nivel individual un mindset potrivit acestei forme de colaborare. Prin acest webinar tratăm două principale elemente din această ecuație: tehnologie și mindset

Agenda evenimentului:
16:00 – 16:05 logarea participanților și chat room talks
16:05 – 16:35 prezentarea speakerului
16:35 – 16:45 Q&A

Despre speaker:
Vlad Dogaru, Senior Director Global Marketing DHL.
Head of Marketing with 14+ years background in marketing strategy and leading customer-centric digital transformation. Experienced in scaling / growth through empowering talent and leveraging technology. Coding since age of 9.
In my private life I am an innovation consultant at Stanford Graduate School of Business. I am helping startups on innovation, marketing and business models development. Part of Techcelerator / Gapminder VC, one of the largest VCs in Eastern Europe, I mentor deep- tech / SaaS startups.

Despre ClujHub:
Cel mai mare spatiu de coworking situat in afara capitalei, centru de evenimente, precum și organizator de evenimente. Acomodăm un spectru larg de meetups, conferințe, hackatoane și susținem cu mândrie evenimentele care aduc valoare comunității din care facem parte.
Organizăm cu regularitate de peste 2 ani CreativeMornings Cluj, Fuckup Nights Cluj Napoca și de peste 9 ani TEDxCluj. În contextul plin de provocări în care ne aflăm, suntem în continuare alături de aceste comunități și plănuim să le ajutăm cât mai mult în adaptarea la aceste noi condiții de lucru.

Detalii

Dată:
26 March
Program:
4:00 pm - 4:45 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/2934714163231282/

Organizator

Cluj Hub

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.