West meets east

West meets east

Miercuri, 23 octombrie 2019, ora 17:00, găsim contextul cel mai prielnic de a oficia și de a experimenta o nouă abordare culinară printr-o cină festivă care ne așteaptă pe toți în restaurantul Samsara Foodhouse.

Evenimentul îi are ca invitați speciali pe:
Rohit Ghai care, împreună cu Călin Muscă, ne pregătește un live cooking show și cina evenimentului ce îmbină gusturi orientale cu cele europene.

Dennis Zoppi pe care îl vom putea admira în bar, alături de Sergiu Biris. Cei doi specialiști ne așteaptă la un show care ne va oferi o experiență multisenzorială.

Kormos Zoltán ne va introduce în arta vinului cu ajutorul lui Iulian Neagu și ne va ghida pe parcursul degustării.

West meets East îl găzduiește pe Alexandru Tomescu care subliniază în note muzicale întâlnirea dintre tradițional și Lumea Nouă. Celebrul violonist român, câștigător al numeroase premii naționale și internaționale, va cânta la faimoasa vioară Stradivarius Elder-Voicu 1702 considerată a fi unul din cele mai bine conservate instrumente.

Aproape fiecare moment din zi este legat de mâncare într-o oarecare măsură și cu toate astea, de multe ori oamenii uită că aceasta nu este o pură nevoie biologică. Mâncarea este plăcere, familie, prilej de adunare, viață. Mâncarea este medicament pentru trup și suflet.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This