WineUp Fair in Transylvania

WineUp Fair in Transylvania

Târgul anual de vinuri WineUp Fair in Transylvania, care urma să aibă loc la sfârșitul lunii martie, în incinta Palatului Banffy din Cluj-Napoca, a fost amânat. Decizia a fost luată în urma comunicatului transmis de secretarul de stat, Raed Arafat, cu privire la amenințarea pe care o reprezintă noua tulpină de Coronavirus. Potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, evenimentele publice și private de peste 1000 de persoane sunt interzise până la 31 martie când se va face o nouă evaluare a riscului de infectare cu Covid-19.

Pe baza noii reglementări, dar și a incertitudinii manifestate de experții internaționali invitați, expozanți și vizitatori, WineUp a decis modificarea calendarului de acțiuni. Wine-up este o comunitate, iar invitații, partenerii și vizitatorii noștri au încredere în măsurile de precauție luate. Cu atât de mulți producători din medii diferite și peste 3000 de vizitatori anuali, amânarea evenimentului este o decizie absolut obligatorie, Ioana Bidian Micu, managing director ArtVinium.

Conducerea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, va sprijini reprogramarea evenimentului pentru o dată ulterioară, în funcție de reglementările care vor apărea după 31 Martie.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This