Winners Open WTA250

Winners Open WTA250

Winners Open WTA250

WINNERS OPEN este primul turneu WTA din Cluj-Napoca și singurul la ora actuală din România.🎾

Turneul va avea loc în 1-8 august, în aer liber, la Winners Sports Club. Jucătoare din circuitul WTA vor intra în competiție la probe de simplu și dublu, pentru premii în valoare de 235.000 USD și 280 de puncte în clasamentul WTA.

𝟱 𝗷𝘂𝗰𝗮𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗽𝗲 𝘁𝗮𝗯𝗹𝗼𝘂𝗹 𝗽𝗿𝗶𝗻𝗰𝗶𝗽𝗮𝗹
11 jucătoare din top 100 WTA și 5 românce se află pe tabloul principal al competiției de la Cluj: Patricia Maria Țig, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan, Irina Bara și Gabriela Ruse, care a primit primul WILD CARD WO după victoria de la Hamburg European Open.

Premergător tabloului principal al turneului, vor avea loc 2 zile de calificări pentru alte 24 de jucătoare. În total, 32 de jucătoare se vor întrece la proba de simplu și 16 echipe la dublu. Deocamdată, pe tabloul principal avem reprezentante din 9 țări. Meciurile se vor desfășura pe 3 terenuri oficiale, cu spectatori în tribune. Va fi construită o tribună cu capacitate de 1200 de persoane lângă terenul central, iar lângă terenurile secundare vor fi 300 de locuri.

𝗜𝗡𝗙𝗢𝗥𝗠𝗔𝗧𝗜𝗜 𝗟𝗘𝗚𝗔𝗧𝗘 𝗗𝗘 𝗔𝗖𝗖𝗘𝗦
Biletele se pot achiziționa începând cu data 1 iulie, ora 12:00, de aici.

Locurile sunt limitate, iar pe lângă bilete de zi, vor fi disponibile doar 200 de abonamente care oferă acces la întregul turneu (1-8 august).
Având în vedere legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor sportive pe timpul pandemiei de COVID-19, la turneul Winners Open pot participa:
🔴Doar persoanele care fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
Documente necesare la intrare în baza sportivă:
✔️certificat de vaccinare
✔️act de identitate
✔️bilet (tipărit sau în format electronic)
NU vor avea acces în baza sportivă în care are loc evenimentul:
⛔persoanele care s-au imunizat doar cu prima doză de vaccin
⛔persoanele care se afla în perioada de 15-90 de zile de la contactarea virusului
⛔persoanele nevaccinate (chiar dacă prezintă un test RT-PCR negativ)
Acces minori:
✔️Copiii cu vârsta până la 3 ani nu au nevoie de bilet, daca sunt ținuți în brațe de un adult
✔️Copiii cu vârsta cuprinsă între 3-12 ani vor avea nevoie de un test RT-PCR negativ care să nu fie mai vechi de 72 de ore înainte de intrarea la eveniment și au nevoie de bilet de acces
✔️Copiii mai mari de 12 ani trebuie să aibă certificat de vaccinare care să ateste finalizarea schemei complete de vaccinare și au nevoie de bilet de acces
*la intrarea în baza sportivă, toți participanții vor fi supuși unui triaj epidemiologic.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This