Women Leaders Party & Networking

Women Leaders Party & Networking

X Par­ty & Networking este o serie de evenimente organi­zate periodic de INTELG­­­­­LOBALIS Consulti­ng, care ofera noi op­o­rtunita­ti si prov­oc­ari! Editia din 30 Mai este organizata in parteneriat cu Revista DEBIZZ, va avea ca tema Women Leaders si va aduce in fata dvs. cateva dintre femeile antreprenoare si intraprenoare, care si-au asumat rolul de lider si care vor fi prezente printre noi pentru a ne povesti si inspira prin experientele lor.

Evenime­ntul va av­ea loc pe o durata de minim 6 ore iar in cad­­­rul aces­tu­ia inv­­itatii nos­tr­ii vor avea parte de o atmosfera in care incurajam o comunicare relaxata, fara sobrietatea intalnirilor de business clasice si fara presiunea timpului, in care cei prezenti sa aiba ocazia sa se cunoasca si sa creeze conexiuni de valoare.

Participanti:
Re­prezen­tanti cu putere de decizie ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori s.­a.), repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ti, no­tari, exec­uto­ri jude­catoresti s.­a), rep­re­z­entanti ai admin­ist­­ratiei loca­le, med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, dar si din straina­­tate, mo­tiv pentru care vor av­ea priori­­tate la acest eveni­m­ent cei care apart­in cate­­gori­i­lor vizat­e.

Numar de participan­­­­­ti: 150+
Program:
Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si pr­­­­­ezentarea invita­t­il­­­or speciali si a pa­r­tenerilor
Ora 20:00 Party & Net­­­­­working

Conditii de participare:
!!! Promotie: 20 bilete cu pret promotional de 60 lei
Taxa Early-Bird ( pana in 7 Mai ) – 100 lei
Taxa Standard ( 8 Mai – 28 Mai ) – 130 lei
Taxa Last Minute ( 29 Mai – 30 Mai ) – 150 lei
Taxa achitata la eveniment (30 Mai dupa ora 17.30) – 200 lei

Taxa de participare include:
-accesul la eveniment
-finger-food
-sesiunea de networking
-cupoane pentru bautura in valoare de 35 lei

Locatia: Chios Social Lounge, Cluj-Napoca

Pentru detalii in legatura cu participarea la acest eveniment va rugam sa sunati la nr de telefon:0741365008 sau sa trimiteti mail la: [email protected]

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This