Workshop: copywriting cu Raul Gheba [Napoca Avenue 2020]

Workshop: copywriting cu Raul Gheba [Napoca Avenue 2020]

Deschidem seria evenimentelor Napoca Avenue din acest an cu un subiect și un speaker tare dragi nouă, respectiv copywriting-ul și Raul Gheba, care ni se va alătura online. Haideți, că imediat e gata vacanța de vară și trebuie să reveniți în forță la facultate, birouri sau unde vreți sau ați hotărât voi să reveniți sau porni de la zero.
Invităm la acest workshop. așadar: creativii, pasionații de scriere, pe cei care văd idei în cuvinte și arta din spatele lor, dar și pe cei interesați de online și domeniul copywriting-ului.
__________________
DESPRE Raul Gheba 👨
Raul Gheba e comedian, copywriter și alte cuvinte care s-ar putea să-i pună în dificultate pe bunicii noștri.
Are o carieră de 10 ani în stand-up comedy, în care a reușit să câștige primul festival de stand-up din România, să ajungă în finala ”Românii au Talent” și să urce pe scena Sălii Palatului.
Când nu e comediant face sketch-uri și content de umor pe internet pe canalul @Sector7tv, unde vă puteți hilizi la cele mai faine virale.
Când nu e nici asta, Raul e copywriter la MAINSTAGE THE AGENCY și Sector 7. În calitate de copywriter, Raul a câștigat mai toate premiile care sunt pe la noi, de la Fibra la Internetics, de la Webstock la Effie, iar în 2019 a fost numit „Copywriter of the year” de către ADC România. Printre campaniile lui se numără proiecte cu LIDL, Catmobile, Praktiker, Philips, Coca Cola, Untold și mulți mulți alții.
_____________
INFORMAȚII DESPRE PARTICIPARE 🖊️
Participarea la acest eveniment este GRATUITĂ. Dar nu uitați să vă înregistrați, înscrierea fiind obligatorie!
Locurile la workshop-ul susținut de Raul Gheba sunt limitate (30 locuri disponibile), iar înscrierea se face pe baza completării formularului acesta.
______________
MĂSURI DE SIGURANȚĂ ⛑️
Purtarea măştii de protecţie, folosirea dezinfectantelor de la intrarea în spații și respectarea distanței de 1,5 m între participanți vor fi obligatorii la toate evenimentele organizate în cadrul Napoca Avenue din acest an. În momentul sosirii la evenimentul dorit, participanţilor li se va lua, în mod obligatoriu, temperatura corporală. Persoanele care vor avea temperatură mai mare de 37,3°C sau care vor prezenta simptome de infecție respiratorie (tuse, rinoree), cât și cele care vor refuza să le fie verificată temperatura nu vor putea participa la evenimentul dorit.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca (Municipiul Cluj-Napoca) și Visit Cluj.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This