fbpx
Dezvoltare de produs custom și producție

Workshop: „Dezvoltare de produs custom și producție” w. Tito Atelier

Workshop: „Dezvoltare de produs custom și producție” w. Tito Atelier

Ziua de Sâmbătă la Napoca Avenue 2021 va debuta cu o activitate deosebită, care va îmbina diferite tehnici, stiluri, texturi și stiluri vestimentare. Avem plăcerea să desfășurăm un workshop, alături de echipa Tito Atelier, care au pregătit pentru noi un atelier de creație al design-ului vestimentar!

Dacă ești o persoană pasionată de design-ul vestimentar, dacă ai fi interesat să înveți procesul creativ, inovator și complex din care, ca rezultat, reiese o haină, un accesoriu sau obiect de design, atunci credem că acest workshop este pentru tine!

Despre Tito Atelier:

„Tito e atelierul unde se croiește, se coase și se confecționează la cel mai înalt nivel de iscusință deprinsă din școala veche, acordată la tehnologia nouă. Tito creează baza tehnică de execuție și dezvoltă colecții de serie limitată semnate de artiști vestimentari și designeri de produs, care folosesc materiale textile. Proiectează confortul, funcționalitatea și experiența de interacțiune cu un produs finit. Pentru că Tito crede că frumusețea hainelor, a accesoriilor și a obiectelor de design se apreciază în primul rând cu ochii închiși.

Tito produce suporturi vestimentare personalizabile, în serii restrânse de mărime și culoare, cu elemente de croi originale, cu texturi și proprietăți speciale ale materialelor și cu o cusătură care va stârni invidia mărcilor mari de streetwear. Bluze, tricouri, pantaloni, hanorace, sau accesorii – toate surprind prin detaliu și sunt plăcute de toți pentru sinceritatea abordării.”
______________

INFORMAȚII DESPRE PARTICIPARE

Participarea la acest eveniment este GRATUITĂ. Dar nu uitați să vă înregistrați, înscrierea fiind obligatorie!

Locurile la workshop sunt limitate (30 locuri disponibile), iar înscrierea se face pe baza completării formularului acesta.

______________

MĂSURI DE SIGURANȚĂ

Purtarea măștii este obligatorie!

Participarea la eveniment este permisă doar persoanelor care se află în una din următoarele categorii:

1. sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
2. se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Acest lucru va fi atestat prin prezentarea Certificatului Digital European. Descarcă-l gratuit de aici.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This