Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Workshop Instagram

15 Iulie, 10:30 am - 1:30 pm

Detalii

Data:
15 Iulie
Interval orar:
10:30 am - 1:30 pm
Events Category:
Tag-uri:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/1756671394451618/

Locație

Blend. Brews & Bites
Piezisa street no 8
Cluj-Napoca,
Workshop Instagram

Instagram face parte din viața noastră de zi cu zi. Dacă și tu ai observat că apar aproape zilnic schimbări și-ți dorești să profiți la maxim de ele, așa cum fac și Instagrammerii de succes pe care-i urmărești, atunci trebuie să paticipi la acest workshop.

Împreună cu invitatul nostru, Valentin Vesa, vom discuta despre cum să utilizăm cât mai eficient Instagram Stories în cadrul unui eveniment, pentru a maximiza numărul celor care vor putea viziona conținutul creat de noi, dar ne vom opri și asupra celui mai nou tool lansat de Instagram pe 20 iunie: #IGTV. Ce este, cum se poate instala, ce putem face cu acest tool și, bineînțeles, de ce este necesar să fim prezenți, ca utilizatori de Instagram, cât mai rapid și pe IGTV.

În prima parte a workshopului, Valentin ne va prezenta partea teoretică. Ne întâlnim la ora 10:30 la Blend. Brews & Bites, unde timp de 1h vom aprofunda tot ce ține de InstaStory și IGTV. Și, cum nu există teorie fără practică, cu ajutorul prietenilor de la Craft Beer Festival, vom pune în aplicare tot ce s-a discutat teoretic. La final urmează analiza, feedback-ul și concluziile.

Participarea

Participarea la workshop este gratuită! Contravaloarea workshop-ului, în valoarea de 100 de euro/ participant, va fi susținută de către Craft Beer Festival. Locurile sunt limitate, pe bază de înscriere.

Până pe data de 10 iulie 2018, veți primi un e-mail prin care veți fi anunțați dacă ați fost sau nu acceptați să participați la workshop!

Înscrie-te acum!

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz