Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Workshop: See with your heart

15 November, 2019, 12:00 am - 17 November, 2019, 12:00 am

Sunt Andrea Varadi Goia şi acest workshop este pentru tine dacă:

– vrei să faci o schimbare în viaţa ta;
– doreşti să te cunoşti cu adevărat, să iţi găseşti varianta ta autentică;
– eşti de ceva vreme pe calea cunoaşterii de sine, ai fost la cursuri, ai citit cărţi şi cu toate astea crezi că mai este ceva de găsit;
– eşti curios şi te simţi atras de acest workshop
– simţi că iţi lipseşte ceva în viată, chiar dacă în aparenţă ai tot ce iţi trebuie sau;
– te simţi blocat intr-o relaţie, un loc de muncă sau într-un mod de gândire care iţi aduce suferinţă;
– ai obosit şi te-ai săturat să vezi ca ziua de azi este la fel ca ziua de ieri şi ca cea de alaltăieri, într-o alternanţă monotonă şi interminabilă;

Dacă te-ai regăsit în ceea ce am scris mai sus, te rog oferă-ţi această experienţa unică şi profundă de 3 zile.

Vei inţelege:

– de ce te afli în punctul în care eşti;
– de ce acest punct este cel mai important catalizator pentru transformarea ta;
– cum iţi poţi schimba percepţia asupra realităţii, astfel încăt suferinţa să nu mai fie necesară;
– cine/ce nu eşti ca să poţi avea o idee despre fiinţa minunată şi puternică care eşti;
– cum poţi trăi o viată în autenticitate, găsindu-ţi cea mai potrivită cale pentru sufletul tău;
– cum să trăieşti cu inima deschisă, în bucurie şi conexiune cu oamenii;
– ce poţi face concret după workshop pentru a continua călătoria începută.

Cea mai inspirată şi transformatoare zi din viaţa ta este ziua în care ALEGI adevărul. Este ziua în care ştii că ai stat destul după gratiile pe care ţi le-ai construit şi ştii că ai crezut suficient de mult în poveştile pe care ţi le-ai spus. Este ziua în care ţi-a ajuns.

Viaţa pe care o cauţi este la distantă de o singură alegere. Dar nu orice alegere. Este acea alegere supremă, facută din toată inima, în care fiecare moleculă din tine este aliniată cu decizia ta. Este ziua în care INCEPE totul. După acest moment mai ai un sigur lucru de făcut: Să PERMIŢI cu răbdare şi încredere că acea realitate să vină la tine. Atât.

Cred că lucrurile sunt simple, doar mintea noastră le complică in mod inutil. După mulţi ani de căutari, zeci de cursuri, sute de carţi citite, nenumărate experienţe personale de conştientizare şi transformare, am ajuns să realizez un lucru extrem de simplu, pe care l-am ştiut de la început: noi suntem deja întregi acum şi toată realitatea vine în întampinarea noastră ca să dea jos molozul şi poveştile cu care ne-am acoperit ca să uitam cine suntem cu adevărat şi ce putere avem. Suntem insaşi constiinţa creatoare care se exprimă prin acest corp şi pentru care totul este posibil. Şi atunci de ce nu manifestăm acum tot ce ne dorim? De ce suferim?

Pentru că ne credem gândul care spune: “Asta nu ar trebui să se întample”. Pentru că ne spunem aceeaşi poveste de victimizare care perpetuează aceeaşi stare de suferinţă. Pentru că avem REZISTENTĂ faţă de realitatea care este şi avem impresia că noi ştim mai bine decât însuşi Universul ce trebuie să se întâmple. Şi aici ne înşelăm.

Poţi da vina pe partener, trecut, loc de muncă, lipsa banilor, poţi să crezi că mai trebuie să iţi “vindeci” copilul interior, relaţia cu părinţii, să eliberezi credinţele negative şi emoţiile blocate, să reprogramezi subconştientul, să faci terapie, dar eu cred că te lansezi într-o muncă extenuantă de Sisif care nu se va termina niciodată. Întotdeauna va rămane ceva de “reparat” sau de făcut.

Nu este nimic de reparat la tine, dacă îţi dai voie să crezi asta. Rezistenţa pe care o ai, lupta ta cu realitatea şi cu tine insuţi este singurul tău obstacol. Povestea pe care ţi-o spui în fiecare clipă perpetuează ceea ce eşti şi ceea ce ai. Nu trecutul te bântuie ci gândurile tale. Schimba-ţi povestea dacă nu iţi place ce ţi se întâmplă şi nu mai reveni niciodată la ea. Atitudinea ta deschisă şi fără rezistentă din momentul prezent este cea care te va elibera.

Îmi doresc să te aduc în punctul în care vrei să laşi în urmă limitarea în care ai trăit, felul în care ai gândit, în punctul în care eşti dispus să iţi asumi responsabilitatea pentru cine eşti cu adevărat şi să iţi spui o altă poveste despre tine. Vreau să te aduc în punctul în care eşti pregătit sa iţi deschizi inima şi să trăieşti o viaţa fără rezistentă.

Asta este intenţia mea pentru tine şi aşa s-a născut acest workshop. Vom fi impreună într-o călătorie fabuloasă timp de 3 zile în care vom râde şi poate vom plânge, ne vom conecta sufletele şi ne vom lăsa măstile jos. Totul va fi experimentare.

Vom pune sub semnul întrebării multe dintre “adevărurile” pe care le ai despre viată, despre tine sau spiritualitate şi transformare personală. Fii deschis unor subiecte care pot să iţi arate o viziune diferită decât cea general cunoscută şi acceptată.

Dacă ţi-am trezit curiozitatea pentru participare, investiţia ta pâna în data de 25.10.2019 este de 620 RON. Dupa aceasta data, va fi de 700 RON. Pentru cei care au participat la celelalte ediţii, suma este de 300 RON.

Pentru înscrieri, te rog să accesezi link-ul.

Locurile sunt limitate.

În urma înscrierii, vei primi prin e-mail detalii suplimentare.
Dacă doreşti mai multe informaţii, ne poţi contacta la numărul de telefon: 0731555567

Te aştept cu drag!

Andrea şi echipa SWYH

Cine sunt eu şi ce fac? Sunt cea care spune povestea de mai sus. Îmi este greu să mă descriu şi să îmi pun etichete, deci prefer să nu o fac. Am avut o viaţă “ca la carte” în care am făcut tot ce mi-a “cerut” societatea: m-am căsătorit, am facut carieră ca avocat, am făcut bani, mi-am cumpărat casă, am făcut 2 copii minunaţi si aveam cel puţin 2 vacanţe pe an. Am avut tot ce credeam că îmi doresc dar am fost nefericită şi deconectată de sufletul meu. În final, în urma unui eveniment tulburător, am pornit pe calea adevărului şi căutarii de sine, cerând Universului să cadă tot era fals în viaţa mea.

Totul a fost spulberat în aer. Nu a mai rămas piatră pe piatră. Din acel moment, ceea ce a fost autentic a început să se vadă şi o călătorie incredibilă a început.

Am zeci de diplome în zona de dezvoltare personală şi vindecare pe care le-aş putea înşira aici dar ştiu că nu sunt produsul acelor diplome. Sunt produsul tuturor experienţelor pe care le-am avut în viaţa mea intensă, plină de greşeli şi de lucruri minunate.

Viaţa mea este mesajul meu.

Vino să îţi împărtăşesc călătoria mea în 3 zile.

Details

Start:
15 November, 2019, 12:00 am
End:
17 November, 2019, 12:00 am
eveniment Category:
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/2480982665448647/

Locație

Ramada Cluj
Calea Turzii 43 - 49
Cluj-Napoca, 400193 Romania
+ Google Map

Organizator

See with your Heart

Evenimente viitoare

Share This