Workshop Sound for media content w EsauNue (CLUJ)

Workshop: Sound for media content w EsauNue (CLUJ)

Workshop: Sound for media content w EsauNue (CLUJ)

CLUJ! După ce mulți ne-ați întrebat când mai facem cursul Sound for media content, ne-am decis să vă livrăm direct un workshop pe acest subiect să ne putem vedea și mai mulți!
🎹 SOUND FOR MEDIA CONTENT, un workshop pentru creatorii de conținut virtual.

🎹 În contextul actual al internetului, sunetul ocupă un rol elementar în procesul producției de conținut media, fie că vorbim de vlogging, producție de podcast, influencer marketing, voiceover pentru prezentări, sau sound design pentru gaming, teatru și instalații multimedia.
În acest sens, MMNW v-a pregătit un modul de studiu pentru creatorii de conținut virtual, vizând producția și procesarea sunetului în New Media și Marketing online, medii în care calitatea sonoră trebuie adaptată alături de cea vizuală, la terminalele tehnologice actuale prin care utilizatorii interactioneaza cu conținutul.
🎹 În cadrul acestui workshop se vor aborda subiecte de interes comun, atât pentru creativi și creatori avansati de conținut media, dar și pentru începătorii care urmăresc să aibă un impact în online:
• Sunetul de la Old Media la New Media
• „Home set-up for voice recording”
• Procesarea de bază a unui fișier de sunet pentru online
• Sound branding si importanta sunetului in promovarea online, dupa pandemie
• Psihologia sunetului si efectele asupra creierului

LOCURI DISPONIBILE: 8
LOCAȚIE: Căminul Subcultural (Cluj)
FEE DE PARTICIPARE: 50 de RON
Înscrieri aici
SUSȚINUT de Florin Șerban, co-founder la Casetograf – agenție de branding și design , producător de sunet și muzică, mai mult sau mai puțin cunoscut sub numele de Esaunue 🎹

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This