world beathoven project

World BEAThoven Project @ The Cosmic House

World BEAThoven Project @ The Cosmic House

Program

🎶 15:00 – 𝗝𝗮𝗺 𝗦𝗲𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻
💬 17:00 – 𝗧𝗮𝗹𝗸: 𝗠𝘂𝘀𝗶𝗰 | 𝗗𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝘆 | 𝗦𝘂𝘀𝘁𝗮𝗶𝗻𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝘆
🎧 19:00 – 𝗦𝗶𝗹𝗲𝗻𝘁 𝗣𝗮𝗿𝘁𝘆

Darius Darek a adus muzica de pe 𝗪𝗼𝗿𝗹𝗱 𝗕𝗘𝗔𝗧𝗵𝗼𝘃𝗲𝗻 𝗔𝗹𝗯𝘂𝗺 în locații inedite din întreaga lume, sub deviza „Reduce Remix Reuse“! Lansat în 2020, albumul conține o selecție de remixuri realizate în cadrul World BEAThoven Project la care au participat 150 de artiști și producători muzicali internaționali.

În urma succesului competiției locale World BEAThoven Project @Cluj, aducem muzica mai aproape, în spațiul intim al grădinii 𝗧𝗵𝗲 𝗖𝗼𝘀𝗺𝗶𝗰 𝗛𝗼𝘂𝘀𝗲 la un 𝘀𝗶𝗹𝗲𝗻𝘁 𝗽𝗮𝗿𝘁𝘆 numai bun pentru o seară de vară târzie!

Atmosfera magică va prinde contur pe set-urile lui 𝗗𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗗𝗮𝗿𝗲𝗸 [𝗱𝗲] și 𝗩𝗮̆𝘇𝗱𝘂𝗵/𝗘𝗹𝗲𝗰𝘁𝗿𝗼𝗰𝗹𝗼𝘄𝗻 [𝗿𝗼]. Extravaganța compozițiilor lui Beethoven se va contopi cu ritmurile non-conformiste ale muzicii electronice care ne vor purta de la beat-urile Afro-Latin până la Downtempo House sau Traditional World Music.

Vă invităm să vă deconectați de la zgomotul orașului și să lăsați muzica din căști să dea tonul mișcărilor de dans!

Evenimentul este precedat de un 𝗷𝗮𝗺 𝘀𝗲𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻 și de o 𝗱𝗶𝘀𝗰𝘂𝘁̦𝗶𝗲 la care vor participa cei doi artiști – Darius Darek [de] și Văzduh/Electroclown [ro] în care se va dezbate viitorul muzicii din perspectiva diversității culturale și a sustenabilității.
Persoanele care doresc să participe la jam session sunt rugate să își aducă propriile instrumente.

Conform situației actuale, vom permite accesul persoanelor vaccinate aflate la 10 zile după finalizarea schemei complete de vaccinare care prezintă adeverința de vaccinare, celor care prezintă un test negativ RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum si persoanelor care prezintă dovada medicală că se afla în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This