Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Young Opera Stars

9 June, 2021, 7:00 pm

Young Opera Stars
Spectacol realizat în parteneriat cu Academia Națională de Muzică ,,Gheorghe Dima” Cluj-Napoca
Distribuție:
Dirijor: David Crescenzi
Scenografie: Anca Pintilie
Pregătirea muzicală:
Conf. univ. Codruța Ghenceanu
Lect. univ. Mira Gavriș
Coordonatori:
Lect. univ. Tiberius Simu
Asist. drd. Mihaela Sandu
Distribuție:
Studenți și absolvenți ai Facultății de Interpretare Muzicală – specializarea Canto și Artele spectacolului muzical – din cadrul Academiei Naționale de Muzică ,,Gheorghe Dima” Cluj-Napoca
Denisa Alecu
Anna Biró
Dora Blatniczki
Cristiana Cenean
Ana Ciurdărescu
Tamas Fazakas
Renáta Gebe-Fügi
Eduard Gurban
Răzvan Jurcuță
Mark Kincses
Alexandra Leșiu
Șerban Lupei
Delia Mihai
Giorgiana Moldovan
Ștefan Muț
David Pogana
Samia Saleh
Ioana Secu
Alexandru Suciu
Ion Stancu
Roxana Șelariu
Andrei Toader
Orchestra Operei Naționale Române din Cluj Napoca

Descriere:
Lungul și armoniosul șir al Concertelor „Tineri artiști pe scena Operei” – care ne divulga an de an în debutul verii, numele unora dintre cei mai talentați studenți la canto din orașul nostru, continuă negreșit și anul acesta, printr-un nou eveniment deosebit, realizat în parteneriat cu Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.
Intitulată sugestiv „Young Opera Stars”, ediția acestui an îndreaptă reflectoarele spre absolvenții prestigioasei Academii clujene – tineri soliști care au atins un nivel remarcabil de performanță artistică, a căror har, pasiune și dedicare promit viitoare stele ale scenelor de operă din întreaga lume.
Variat, vesel și extrem de captivant, programul serii cuprinde cele mai frumoase momente și selecțiuni din renumitele opere: Bărbierul din Sevilla de G. Rossini, Elixirul Dragostei de G. Donizetti, Don Giovanni și Nunta lui Figaro de W. A. Mozart. Paginile celebre ale repertoriului universal pe care le iubim cu toții atât de mult vor prinde acum un suflu nou și inedit, impregnat cu emoția debutului, dar și cu entuziasmul debordant al începutului de drum.
Vă invităm să trăiți toate aceste senzații unice alături de noi, în strălucirea cristalină a tinerelor stele de operă!
Vârsta recomandată: 7+
Spectacolul nu are pauză și se încheie în jurul orei 20:40
Dragi spectatori,
Toate inițiativele Operei Naționale Române din Cluj-Napoca se vor încadra sub incidența legii, respectând și asigurând măsurile și regulile prevăzute pentru evenimentele culturale organizate atât în aer liber cât și în interior, pentru prevenirea răspândirii COVID-19:
atât organizatorii, cât și participanții vor purta în mod obligatoriu măștii care le vor acoperi atât gura, cât și nasul, pentru o protecție eficace;
accesul spectatorilor se va face prin zone special amenajate și semnalizate, asemeni ieșirii acestora, îndeplinind distanțarea fizică și siguranța publicului;
biletele achiziționate se pot returna cu maxim 48 de ore înainte de eveniment
agenția de bilete va fi deschisă de Luni până Vineri între 13:00-18:00, iar în zilele cu spectacol programat, biletele vor putea fi achiziționate cu maxim 45 de minute de la începerea reprezentației (Ora 18:15 respectiv ora 10:30 pentru spectacolele de tip „matineu”).

Details

Date:
9 June, 2021
Time:
7:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/538819630834411/

Locație

Opera Nationala Romana Cluj-Napoca
Piaţa Ştefan cel Mare, Nr. 2-4
Cluj-Napoca, 400081 Romania
Phone:
0264 592 976
Website:
https://operacluj.ro
Share This