Yuppi Charity Sale @ Atelier Cafe

Yuppi Charity Sale @ Atelier Cafe

Yuppi Charity Sale @ Atelier Cafe

Yuppi Charity Sale – o experiență de shopping altfel. Îți cumperi haine, cărți, plante sau alte brizbrizuri și astfel contribui la copilăria fără grija bolii a copiilor bolnavi cronic de la Yuppi Camp.

Yuppi Camp sunt tabere de terapie prin experiență pentru copii cu cancer, diabet sau alte boli autoimune. Pe parcursul taberei, copiii sunt implicați în activități precum echitație, canotaj, alpinism, tir cu arcul, lucru manual, fotografie, etc. Prin intermediul acestor activități copiilor li se insuflă curaj, le crește gradul de independență, încrederea în sine și își fac o mulțime de prieteni.

Cum este Yuppi Camp pentru participanți: “Yuppi anul acesta este total diferit ca anul trecut. În primul rând pentru că noi am venit aici cu o altă mentalitate. Nu am crezut niciodată că voi vorbi atât de dezinvolt. Iar Mihai… anul trecut nu era atât de implicat, nu îmbrățișa pe nimeni, dar anul acesta l-am văzut pentru prima dată îmbrățișând o fetiță. Anul trecut nici nu s-a urcat în canoe, iar anul acesta el a fost cel care la final a prins monstrul pe apă. L-a ajutat tabăra, implicarea tuturor, ceea ce a primit, dăruirea, l-au schimbat. La fel a schimbat și atitudinea noastră. Ne-am dat seama că trebuie să fim bine, să mergem înainte”, ne mărturisește o mamă care a participat anul acesta în Tabăra de Familii.

🫶Te așteptăm cu drag și lucruri frumoase!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This