Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Ziua Interacțiunii Om-Animal

1 June, 10:00 am - 4:00 pm

Ziua Interacțiunii Om-Animal

Cu bucurie și entuziasm vă invităm la ediția 21 a #ZIOA, o ediție outdoor găzduită de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.
Ziua Interacțiunii Om-Animal #ZIOA este un eveniment orientat spre comunitate, având ca scop implicarea studenților în promovarea cunoștintelor și atitudinilor optime față de animale, prin interacțiuni directe cu reprezentanți din comunitate și specialiști din mediul academic (educație și cercetare).

Ediția din 1 iunie 2021 (#ZIOA21) se va desfășura în campusul USAMV Cluj-Napoca, cu respectarea măsurilor specifice situației actuale, având ca participanți câteva instituții și ONG-uri din domeniul interacțiunii om-animal, în mod particular cele deschise spre oferire de voluntariat, oportunități de practică și angajare a viitorilor absolvenți.
Participanții cu standuri informaționale, târgușoare de casă, ateliere de cunoaștere și interacțiuni cu valoare terapeutică cu animalele sunt: Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii / USAMV CN, Vivariul UBB, Muzeul Zoologic UBB, Organizația Studenților pentru Natură, Școala de Dresaj Canin Pet Joy Sports, Descoperă Natura, SOR Cluj, WWF România, iCare, NUCA, Clinica Psy Plus (terapie asistată de animale), TAC.Social, NUCA, Arca lui Noe (se așteaptă confirmare) și Animal Society București (se așteaptă confirmare).

Harta standurilor poate fi găsită aici.
Atenție: standurile sunt răspândite în mai multe zone din campus, nu doar în zona verde din fața aulei, cum a fost în edițiile anterioare. Deci fiți gata de explorat prin campus 🙂

Standurile vor fi prezente pe tot parcursul orelor evenimentului. Activitățile cu animalele de terapie și cele de tip sporturi cu câini vor fi în jurul standurilor unde sunt plasate instituțiile și asociațiile.

Studenții voluntari din cadrul USAMV și OSpN vor oferi informații legate de locațiile standurilor și vor asigura evitarea aglomerărilor persoanelor participante.
Animalele de companie sunt binevenite, asigurându-vă că aveți la dvs. apă și elemente de igienizare.

Revenim cu detalii legate de activitățile și ofertele standurilor organizațiilor și instituțiilor participante.

Persoane de contact:
Conf. Dr. Alina S. Rusu: [email protected]
Prof. Dr. Andrei D. Mihalca: [email protected]
Conf. Dr. Ciprian Ober: [email protected]

Details

Date:
1 June
Time:
10:00 am - 4:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/261261205740465/

Locație

USAMV Cluj-Napoca
3-5 Manastur Street
Cluj-Napoca, 400372 Romania
Share This