Featurecast @ Club Boiler

by | Jan 26, 2012 | Party

Featurecast [UK] – djset

warmup: DEX / afterparty: Cristian Kala

Pret intrare: 10 lei inainte de h00.00 / 20 lei dupa h00.00

După un an de zile, FEATURECAST revine la Boiler Club!

Lee Mintram [FEATURECAST], DJ şi producător originar de pe coasta de Sud a Marii Britanii, este apreciat la nivel mondial pentru tehnicile sale la platane şi pentru stilul lui unic în Funk & Breaks.

Creându-şi propriul sunet folosindu-se de mai multe genuri muzicale şi tehnici de “scratching” şi “cutting”, FEATURECAST s-a lansat prin intermediul Cat Skills Records şi Funk Weapons & Super Hi Fi şi a reuşit să pună la punct un arsenal de releas-uri formidabile însoţite de aprecieri din partea celor de la Krafty Kuts, Norman Jay, DJ Yoda, Z-Trip, Ali B (Kiss FM), Craig Charles (BBC 6) etc., A-Skillz catalogându-l drept: “ONE TO WATCH!”

Fiind deja în frunte topurilor JUNO şi având difuzări chiar şi la radiourile din Australia, FEATURECAST va continua să pună Hip hop, Breaks, Dubstep şi Drum & Bass atâta timp cât sunt FUNKY!

 

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This